Βελτίωση και διεθνείς περιμένει ο Φερέρ
Ηρεμο, μετά την καταιγίδα, είναι το κλίμα στην ΑΕΚ. Ο Λορένθο Φερέρ δεν θυμίζει τον άνθρωπο που ξέσπασε στην προπόνηση της Δευτέρας, αφού έριξε τους τόνους ρίχοντας το βάρος στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της επιστροφής στις επίσημες υποχρεώσεις.
Ο Ισπανός προπονητής είπε στους παίκτες του αυτά που ήθελε να πει και πλέον περιμένει να δει στην πράξη αν θα έρθουν η βελτίωση και τα θετικά αποτελέσματα.
Ο Φερέρ περιμένει την επιστροφή των διεθνών για να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τη Σάλτσμπουργκ για το κύπελλο UEFA, αλλά και των αγώνων με Ατρόμητο και Βέροια στο πλαίσιο της Superleague.
Στο μεταξύ, ο Γιούργκεν Μάχο επέστρεψε την Τετάρτη στην Αθήνα καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αυστρίας. Την Πέμπτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, ενώ στις 17.30 θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, στο προπονητικό γήπεδο των Θρακομακεδόνων.
Aνακοίνωση της ΠΑΕ
“H ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποιεί στους φίλους της ομάδας ότι δεν έχει καμία σχέση με επιστολές που μπορεί να λάβουν από υποψήφιους βουλευτές, και στις οποίες γίνονται αναφορές με άμεσο ή έμμεσο τρόπο στον σύλλογο. Η ΠΑΕ κάνει σαφές ότι ουδέποτε παραχώρησε τα προσωπικά δεδομένα των φιλάθλων της”.