ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βενγκέρ: “Τα… λιοντάρια μου”

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά το τέλος του αγώνα, όπου η Αρσεναλ κέρδισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη σε δύο γκολ τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα.

Βενγκέρ: “Τα… λιοντάρια μου”
Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο
Αρσέν Βενγκέρ μετά το τέλος του αγώνα, όπου η
Αρσεναλ κέρδισε την
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη σε δύο γκολ τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα. Ο Αλσατός τεχνικός είχε τα καλύτερα να πει για τους παίκτες του, που χαρακτήρισε
“λιοντάρια”.

“Κερδίσαμε επειδή δεν τα παρατήσαμε. Ενιωσα ότι αρχίσαμε νευρικά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πιο ώριμη και έπαιξε με μεγάλη πίστη. Είμαστε σε ανοδική πορεία. Ξέραμε ότι στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά απρόσμενα σκόραραν στη μοναδική τους ευκαιρία στο ημίχρονο. Εχουμε κάποια… λιοντάρια στην ομάδα, που δυναμώνουν σε κάθε παιχνίδι. Το ένιωσα αυτό για λίγο“.

Αναφορικά με τον πρώτο σκόρερ των “κανονιέρηδων”, Ρόμπιν φαν Πέρσι, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού πριν τον αγώνα (και τραυματίστηκε και στον αγώνα), είχε δισταγμούς, όσον αφορά τη χρησιμοποίησή του: “Ο φαν Πέρσι μπορεί να σκοράρει και το έκανε. Είχε όμως ένα πρόβλημα στον αστράγαλο πριν το παιχνίδι και ήμουν αποφασισμένος να περιμένω να το ξεπεράσει και να μην τον χρησιμοποιήσω. Ημασταν, όμως, σε μία κατάσταση όπου χρειαζόμασταν τρεις ή τέσσερις επιθετικούς και στο τέλος παίξαμε με πέντε”.

Σε ερώτηση για το αν ο Τιερί Ανρί ήταν “εξαφανισμένος” στη διάρκεια του αγώνα, απάντησε: “Εξαφανισμένος είναι μία μεγάλη λέξη. Ενιωσε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τους επιθετικούς. Συνέβαλε αρκετά σε προσπάθεια και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και έκανε πολλές κούρσες, αλλά η μπάλα δεν κατέληγε πάντα σε αυτόν, οπότε δεν συμφωνώ”.

Σε διαφορετική κατάσταση ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει το πώς χάθηκε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο Σκοτσέζος προπονητής επέρριψε εμμέσως ευθύνες στους παίκτες του για τις ευκαιρίες που έχασαν, ενώ τόνισε κατηγορηματικά ότι οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν θα ξαναχάσουν έτσι.

“Είμαι απογοητευμένος. Αμυνθήκαμε καλά, αφού κατέφυγαν σε σέντρες και τις αντιμετωπίζαμε εξαιρετικά. Μετά χάσαμε δύο ευκαιρίες από θέσεις που δεν χάνονται. Εχουμε ορισμένα σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια και η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες πολύ σύντομα. Διαβεβαιώνω, πάντως, ότι δεν θα χάσουμε με τον ίδιο τρόπο ξανά“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK