Βεργέτης: "Χάσαμε δύο βαθμούς, δεν κερδίσαμε έναν"

Αδικείται ο Αστέρας από το 2-2 με τον Παναθηναϊκό, όπως υποστήριξε ο Στάικος Βεργέτης.

Βεργέτης: "Χάσαμε δύο βαθμούς, δεν κερδίσαμε έναν"

Ο προπονητής των Αρκάδων σχολίασε: " Είχαμε ένταση και ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ημασταν απειλητικοί, αλλά όχι τόσο αποτελεσματικοί. Δεν θυμάμαι σε άλλον εκτός έδρας αγώνα να έχουμε τόσες τελικές. Βάσει εικόνα θεωρώ ότι αδικούμαστε, γιατί νιώθω ότι χάσαμε δύο βαθμούς και δεν κερδίσαμε έναν. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που αυτές τις ημέρες προετοίμασαν την ομάδα. Θα ξεκουραστούμε αυτές τις ημέρες και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τα πλέι οφ".

Για τα πλέι οφ: " Πρώτα πρέπει να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας σε αυτά. Αφού συμβεί αυτό, να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Για όσο πιο ψηλά. Αυτοί είναι αγώνες της ημέρας. Πέρυσι είχαμε τελειώσει αργά τους αγώνες και ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία. Παίξαμε πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια, η ομάδα είναι καταβεβλημένη. Θα είναι ανάσα για εμάς να ξεκινήσουμε αργότερα την προετοιμασία".

Πού κρίθηκε το αποτέλεσμα: " Στην αστοχία που είχαμε σε πολλά σουτ με καλές προϋποθέσεις. Είναι και θέμα τύχης. Μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες".

Για τον Μπαράλες και το μέλλον του: " Με τη φόρμα που έχει, θα είναι δύσκολο να τον κρατήσουμε. Εμείς θα θέλαμε να μείνει".

Για τη συνολική λειτουργία του Αστέρα και το 6-0 της Κ20 επί του Παναθηναϊκού: " Ο σύλλογος λειτουργεί κάτω από πολύ καλές συνθήκες. Γίνεται ποιοτική δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Παλεύουμε όλοι για την ομάδα με συνέπεια, ήθος και τεχνογνωσία ο καθένας στον τομέα του. Ευχή μας είναι να συνεχίσουμε έτσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK