Βεργέτης: "Διαχειριστήκαμε λάθος το ματς"

Στη λάθος διαχείριση του παιχνιδιού μετά το 2-0 στάθηκε ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βεργέτης: "Διαχειριστήκαμε λάθος το ματς"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΣ:

"Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό αλλά δίκαιο και έτσι σκληρά και δίκαια μας τιμώρησε σήμερα. Μετά το 2-0 δεν διαχειριστήκαμε με ωριμότητα και ήρθε η ισοφάριση. Δεν μου αρέσει να κατηγορώ τους παίκτες μου, όμως με στεναχωρεί το γεγονός ότι δείξαμε μια απειθαρχία, γυρίσαμε πίσω χωρίς να υπάρχει εντολή και υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας για να μας κάνει πιο σοφούς και πιο ώριμους για το πώς να διαχειριζόμαστε το παιχνίδι.

Στα προηγούμενα παιχνίδια διαπιστώθηκε πρόβλημα στο κέντρο; Εγώ πατέραξα μια ομάδα ίδια με το προηγούμενο παιχνίδι, θέλοντας να έχω την ίδια πειθαρχία. Περίμενα μια κόπωση αλλά αργότερα στο παιχνίδι.

Ο Αστέρας αρχής γενομένης από μένα έχει ισορροπία στα συναισθήματά του. Αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό τον αντίπαλο και θεωρώ πως κάπου χάθηκε ο σεβασμός μας. Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι θέλουμε κάτι παραπάνω από τα πλέι οφ. Αυτό έχουμε ως στόχο. Δεν παρεκκλίνουμε από αυτό. Όσον αφορά τον Κοσίτσκι, είχε πόνους στη μέση και γι’ αυτό έγινε αυτή η αλλαγή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK