Βεργέτης: "Η ψυχή του Ουσέρο δεν είναι στην Τρίπολη"

Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται με το... ένα πόδι εκτός Αστέρα, όπως άφησε να εννοηθεί ο τεχνικός των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης

Βεργέτης: "Η ψυχή του Ουσέρο δεν είναι στην Τρίπολη"

Ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε συγκεκριμένα στο "Αθλητικό Metropolis" πως άφησε τον Ουσέρο εκτός αποστολής του αγώνα με τον Πανθρακικό, επειδή η "ψυχή του" δεν είναι στην Τρίπολη.

"Δεν το γνωρίζω ουσιαστικά, αλλά είναι πολύ λογικό και πιθανό να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ουσέρο από τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει πολλές ομάδες. Δεν γνωρίζω ποιες ομάδες έχουν κάνει πρόταση. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Ουσέρο είναι ένας καλός παίκτης. Δεδομένο αυτό. Τώρα το κατά πόσο θα μπορεί να παίξει θα το κρίνει ο προπονητής. Ο Ουσέρο δεν είναι αμυντικό χαφ, βοηθάει στο οργανωτικό κομμάτι, μοιράζει καλές πάσες, δεκάρι όμως δεν θεωρείται".

Τέλος, για το μέλλον του Ουσέρο στην Τρίπολη επεσήμανε: "Όπως είναι η κατάσταση, ο παίκτης ναι μεν είναι στην Τρίπολη, αλλά η ψυχή του δεν είναι εκεί. Ο Ουσέρο δεν είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, τον έχω εκτός".

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς Πάρα με Πανθρακικό

24MEDIA NETWORK