Βέροια - Πανιώνιος 1-1 (VIDEO)

Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία πρόκριση μέσα στη Βέροια, καθώς το τελικό 1-1 σε συνάρτηση με το 2-1 του πρώτου αγώνα του έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Βέροια - Πανιώνιος 1-1 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

H εικόνα του αγώνα

Η Βέροια είχε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και δεν κατάφερε να απειλήσει τα καρέ του Νίκου Παπαδόπουλου. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Πανιωνίου προσπάθησαν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων να φανούν απειλητικοί, έχοντας δύο καλές στιγμές. Στο 10' ο Γιώργος Μασούρας επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 38' ο Βασίλης Μπούζας βρέθηκε τετ α τετ με τον Χινάρ, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας τον πρόλαβε αποσοβώντας τον κίνδυνο για τους γηπεδούχους.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Βέροια να πιέζει για το πολυπόθητο γκολ αλλά να μην καταφέρνει να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έκλεισαν τους χώρους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 80ο λεπτό με όμορφο πλασέ του Γιώργου Μασούρα. Η Βέροια κατάφερε να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα με το Νίκο Καλτσά, με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός ήταν φρενήρης, με τη "Βασίλισσα του Βορρά" να πιέζει για το δεύτερο γκολ ώστε να στείλει τον αγώνα στην παράταση, όμως οι "κυανέρυθροι" άντεξαν και πήραν σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

MVP

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν από τους ελάχιστους διακριθέντες της αναμέτρησης. Ο νεαρός επιθετικός ήταν η μοναδική απειλή για τα καρέ του Χινάρ, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες, ενώ ήταν κι ο σκορερ των "κυανέρυθρων" με πολύ ωραίο πλασέ.

Αδύναμος κρίκος

Η αδράνεια των παικτών της Βέροιας στη φάση του γκολ του Πανιωνίου "κόστισε" στους γηπεδούχους, καθώς έμειναν σε ένα κρίσιμο σημείο πίσω στο σκορ και παρά την προσπάθεια και την ισοφάριση δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Σχόλιο

Σπουδαία πρόκριση για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός "διάβασε" εξαιρετικά τον αγώνα, ενώ η κομπίνα στη φάση του γκολ είναι ξεκάθαρα δική του δουλειά στην προπόνηση. Όσον αφορά τη Βέροια, οι παίκτες του Χοσέ Γκρανέρο ήταν κατώτεροι των προσδοκιών, ενώ χρειάστηκε η είσοδος του Νίκου Καλτσά για να ανεβάσει απόδοση η ομάδα, όμως πλέον ήταν αργά.

Οι συνθέσεις

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Χινάρ, Μαλόν, Βέρτζος, Όσοϊτς, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Βεργώνης (57' Βάθκεθ), Γεωργιάδης (70' Παυλίδης), Εσπάρθα (57' Καλτσάς), Ντουμίτρου, Κάμπορα.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γκέζος, Σιώπης, Καθάριος (67' Μπουμάλ), Μπούζας (88' Γκίνης), Φούντας (67' Κολοβός), Μασούρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK