Βέστερλο - Ολυμπιακός 2-3

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 τη Βέστερλο στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του επί βελγικού εδάφους ικανοποιώντας με την απόδοσή του στα πρώτα 65 λεπτά του ματς όταν και προηγήθηκε με 3-0. Χαλάρωση στο τέλος την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Βέλγοι για να μειώσουν.

Βέστερλο - Ολυμπιακός 2-3

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν ήταν χάωδης αλλά εμφανής αν μην τι άλλο.

Το αρχικό σχήμα του Βίκτορ Σάντσεθ είχε ένα μείγμα έμπειρων και νέων παικτών, ένδειξη ότι ο Ισπανός τεχνικός ήθελε και πάλι να δοκιμάσει πράγματα και να δει ποιοι από τους ποδοσφαιριστές του έχουν χημεία μεταξύ τους.

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Ολυμπιακός έφτιαξε φάσεις χωρίς, την ίδια ώρα, να απειληθεί ιδιαίτερα. Η μπάλα κυκλοφορούσε με σχετική ευκολία, χωρίς κραυγαλέα λάθη, και μέσα από αυτήν την κυκλοφορία ο πρωταθλητής πάτησε περιοχή. Ο Μανθάτης δεν μπόρεσε να τελειώσει την πολύ ωραία προσπάθεια του Πουλίδο στο 23, ο Κασάμι σημάδεψε το δοκάρτι στο 33' αλλά στο 38' το σκορ άνοιξε. Από τη βούλα του πέναλτι ο Πουλίδο σημάδεψε καλά και διαμόρφωσε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο πρωταθλητής έπαιξε ακόμα καλύτερα αφού βρήκε περισσότερους χώρους στην αντίπαλη άμυνα. Στα ατομικά τους χαρακτηριστικά οι παίκτες των δύο ομάδων συγκρίνονταν κάτι που φάνηκε στη φάση του γκολ στο 62' όταν μετά την πάσα του Μανθάτη ο Ανδρούτσος άφησε δύο μέτρα πίσω τον αντίπαλο στόπερ και έκανε το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πάρντο τρύπωσε από δεξιά στην άμυνα της Βέστερλο και βρίσκοντας σε επίκαιρο χώρο τον Ιντέγε του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το 3-0, ευκαιρία που εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Νιγηριανός στράικερ.

Μετά το 66' ο Βίκτορ άλλαξε πάνω από το μισό της ενδεκάδας (έπαιξε και ο Καμπιάσο, για πρώτη φορά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του) και όπως ήταν λογικό η όποια συνοχή χάθηκε. Οχι ότι έχασε τον έλεγχο του αγώνα ο Ολυμπιακός αλλά απλώς έπαψε να είναι πολύ απειλητικός και να...βρίσκεται μέσα στο γήπεδο κάτι που έγινε αντιληπτό στη φάση του 69' όταν ο Ντε Κουέγιαρ σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 83' η Βέστερλο με την κεφαλιά του Γκανβουλά (από στημένο) διαμόρφωσε το 3-1 ενώ ο Ντε Κουέγιαρ έκανε το 3-2 στην κόντρα ένα λεπτό πριν από το τέλος για μία Βέστερλο που κυνήγησε και την ισοφάριση.

Ο Μιχάλης Μανιάς έπαιξε στα 60 πρώτα λεπτά για τη Βέστερλο χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καπίνο (46' Χουτεσιώτης), Φιγκέιρας (66' Βούρος), Μποτία (46' Ντε Λα Μπέγια, 73' Σιόβας), Ντα Κόστα (66' Τσιμίκας), Μαζουακού (66' Φορτούνξης), Κασάμι (66' Μιλιβόγεβιτς), Ζντιέλαρ (66' Πάρντο), Ανδρούτσος (66' Μπουχαλάκης), Μανθάτης (66' Καμπιάσο), Σεμπά (66' Ντουρμάζ), Πουλίδο (46' Ιντέγε)

TO LIVE

20:44
Καλησπέρα σας. Τέταρτο φιλικό για τον Ολυμπιακό στη φετινή προετοιμασία και δεύτερο στο Βέλγιο, αυτό με την Βέστερλο.
20:44
Η άφιξη του Ολυμπιακού στο γήπεδο
20:45
Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Σεμπά και Πουλίδο, είναι οι 11 που επέλεξε ο Βίκτορ Σάντσεθ στο βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων".
20:45
Στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι και οι Λεάλι, Χουτεσιώτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια, Βούρος, Τσιμίκας, Πάρντο, Ιντέγε, Καμπιάσο.
20:47
Ο τελευταίος ενσωματώθηκε μόλις την Τρίτη (12/7) στην αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς μια ημέρα πριν ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες.
20:47
Οι Ντομίνγκες, Μανιάτης και Ρέτσος δεν προπονήθηκαν την Τρίτη και θα απουσιάσουν από το φιλικό με την Βέστερλο.
20:59
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βέστερλο: Βαν Λάνγκεντονκ, Από, Σχέρμανς, Νταμς, Μίστοου, Χίλαντ, Χέιμανς, Χένκενς, Μόλεμπερχς, Ντε Κουέγιαρ, Μανιάς.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Σεμπά και Πουλίδο
21:04
Ξεκίνησε η αναμέτρηση
21:08

3'

Ο Πουλίδο προσπάθησε να πιάσει στον ύπνο τον Βα Λάνγκεντονκ και έσκαψε τη μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο πορτιέρε της Βέστερλο μπλόκαρε.
21:13

9'

Ο Βίκτορ Σάντσεθ ζητάει συνεχώς από τα δύο εξτρέμ του να συγκλίνουν προς το κέντρο και από τα πλάγια μπακ να παίρνουν το χώρο που δημιουργείται. 
21:16

11'

Αρκετά λάθη από τους ερυθρόλευκους στις μεταβιβάσεις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μεταφέρουν σωστά τη μπάλα στην επίθεση και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία. 
21:21

12'

Ο Φιγκέιρας έκανε ωραίο γύρισμα από την δεξιά πλευρά στην καρδιά της άμυνας της Βέστερλο, εκεί όπου ο Κασάμι δεν κατάφερε να πλασάρει αλλά η μπάλα έφτασε στον Πουλίδο, ο οποίος έκανε την προβολή αλλά ο Βαν Λάνγκεντονκ είχε βγει πολύ γρήγορα και του έκλεισε το πεδίο, αποκρούοντας την προσπάθεια του Μεξικανού. 
21:23

18'

Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει την απόδοσή του και πιέζει την Βέστερλο. Οι ερυθρόλευκοι χτυπούν από τα άκρα με Φιγκέιρας και Μαζουακού να ανεβαίνουν αρκετά ψηλά, όπως ακριβώς θέλει ο Σάντσεθ. 
21:28

22'

Πολύ ωραία ενέργεια του Πουλίδο, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά, πέρασε τους αμυντικούς που βρήκε μπροστά του και γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής στο επερχόμενο Μανθάτη, αλλά πριν ο πιτσιρικάς προλάβει να πλασάρει δύο αμυντικοί της Βέστερλο έπεσαν στα πόδια του και κόντραραν το σουτ. 
21:34

29'

Όμορφη συνεργασία των Φιγκέιρας, Ανδρούτσου, Κασάμι στα όρια της μεγάλης περιοχής της Βέστερλο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ ύστερα από στρώσιμο της μπάλας από τον Έλληνα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. 
21:36

33'

Δοκάρι για τον Ολυμπιακό ύστερα από ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Κασάμι
21:42

38'

Πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Ο Μαζουακού έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο χέρι αμυντικού της Βέστερλο αλλά το χέρι ήταν σχεδόν πάνω στο σώμα του.
21:43

39'

Ο Πουλίδο ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός σημάδεψε την αριστερή γωνία με τον Βαν Λάνγκεντονκ πέφτει στην δεξιά. 
21:49
Λήξη πρώτου ημιχρόνου
21:49
Η ενδεκάδα που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό.
22:06
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
22:09
Τρεις αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Ο Χουτεσιώτης αντί του Καπίνο, ο Ιντέγιε πήρε τη θέση του Πουλίδο στην επίθεση και ο Ντε λα Μπέγια αυτή του Μποτία. 
22:14

53'

Κίτρινη κάρτα στον Νταμς
22:20

60'

Χωρίς φάση στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου
22:22

62'

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Υπέροχη συνεργασία για τους ερυθρόλευκους με τον Μανθάτη να βρίσκει ωραία τον Ανδρούτσο και τον τελευταίο να παίρνει με το κοντρόλ τη μπάλα και να μπαίνει στην περιοχή όπου με πλασέ έκανε το 2-0.
22:26

65'

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Πάρντο έκανε το γύρισμα από την δεξιά πλευρά λίγο πριν την τελική γραμμή και ο Ιντέγιε δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με όμορφο πλασέ. 
22:28
Βούρος, Μιλιβόγιεβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Πάρντο και Φορτούνης είναι οι παίκτες που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ.
22:29
Αντικαταστάθηκαν οι Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Μανθάτης και Σεμπά
22:31

69'

Ευκαιρία για την Βέστερλο με τον Ντε Κουέγιαρ να πιάνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να σταματέι στο δοκάρι του Χουτεσιώτη.
22:34

73'

Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Σιόβας πήρε τη θέση του Ντε λα Μπέγια, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά
22:43

83'

ΓΚΟΛ για την Βέστερλο! Ο Γκανβουλά έπιασε μία φανταστική κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη.
22:51

90'

ΓΚΟΛ για την Βέστερλο! Λάθος του Ζντιέλαρ στην μεσαία γραμμή με τον Ντε Κέλαρ να το εκμεταλλεύεται να και διαμμορφώνει το 2-3 με ωραία ενέργεια και άψογο τελείωμα. 
22:53
Λήξη αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK