"Βγάλτε το σκασμό": το μήνυμα της αδερφής του Κιελίνι!

H πρόκριση της Γιουβέντους εις βάρος της Μπαρτσελόνα σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους της, με την αδερφή του Τζόρτζιο Κιελίνι να βάζει όμως πιπέρι στο στόμα των... επικριτών του!

"Βγάλτε το σκασμό": το μήνυμα της αδερφής του Κιελίνι!

"Ο Κιελίνι για μένα ήταν το αστέρι της βραδιάς. Καθοδήγησε την ομάδα και αμύνθηκε με τάξη. Μαζί με τον Μπονούτσι συνέθεσαν ένα απίστευτα αποτελεσματικό δίδυμο.

Το να πας στο Camp Nou και να μην δεχτείς γκολ απέναντι σε εκείνους τους τρεις (σ.σ. Μέσι-Νεϊμάρ-Σουάρες) είναι κάτι που αξίζει συγχαρητηρίων", δήλωσε μετά 0-0 στο Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους ο Ρίο Φέρντιναντ, θέλοντας να καταδείξει το πόσο πολύ έμεινε εντυπωσιασμένος από το αμυντικό τείχος που έστησε ο Αλέγκρι και πάνω απ'όλα την παρουσία του Κιελίνι.

Την ώρα πάντως που εκθείαζε τον αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ της "βέκια σινιόρα" η αδερφή του Κιελίνι, Σίλβια, άδραξε της ευκαιρίας και μετά την τεράστια πρόκριση μέσα στη Βαρκελώνη έστειλε μήνυμα στους αμφισβητίες του αδερφού της.

"Δοκιμάστε ακόμα να τον κριτικάρετε", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram χρησιμοποιώντας επίσης hashtag για τις λέξεις "τεράστιο" "ημιτελικός" "μέχρι το τέλος δύναμη στην Γιουβέντους" και "ράψτε το όλοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK