Βγήκαν πιστόλια σε αγώνα παίδων στην Ιταλία!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ωστόσο (όπως αποδείχθηκε περίτρανα στην Ελλάδα) το κλίμα κατάνυξης δεν έχει αγγίξει ακόμα τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ενα πολύ άσχημο και συνάμα επικίνδυνο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Ιταλία κατέδειξε το πρόβλημα που υπάρχει και τα όρια που έχουν καταπατηθεί προ πολλού.

Βγήκαν πιστόλια σε αγώνα παίδων στην Ιταλία!
Ηαναμέτρηση του πρωταθλήματος παίδων (ηλικίες 14-16 ετών) στην πόλη Τερατσίνα της περιφέρειας του Λάτσιο λίγο έλειψε να βαφτεί με αίμα. Η ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε την Ρομουλέα της πρωτεύουσας Ρώμης και ένα πέναλτι που κέρδισαν και στο οποίο ευστόχησαν οι γηπεδούχοι (κι ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των πρωτευουσιάνων) επέφερε την όλη αναστάτωση.

Οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στον αγωνιστικό χώρο και η ένταση μεταφέρθηκε και στις εξέδρες του αθλητικού κέντρου της Κολαβόλπε. Οι γονείς των παιδιών ήρθαν στα χέρια και ένας εξ αυτών, ο γιος του οποίου αγωνιζόταν στη Ρομουλέα, έβγαλε από τα ρούχα του ένα περίστροφο και το έστρεψε ενάντια σε γονείς παιδιών της αντιπάλου ομάδας.

Ενας θεατής που βρισκόταν κοντά και είναι αστυνομικός έσπευσε και αφόπλισε τον 43χρονο άντρα, ο οποίος συνελήφθη αμέσως και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο της Τερατσίνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK