Βγήκε η σκούπα στην Τσέλσι! Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση από την ομάδα

Παρελθόν από την Τσέλσι πρέπει να θεωρείται ο Μπρούνο Σαλτόρ, βοηθός του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, όντας ο πρώτος που πληρώνει το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Chelsea's Moises Caicedo is embraced by head coach Mauricio Pochettino after their win in the English Premier League soccer match between Chelsea and Luton Town at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Aug. 26, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Καϊσέδο με τον Ποτσετίνο AP PHOTO/IAN WALTON

Πολλά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Τσέλσι παρά τις ραγδαίες αλλαγές που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Telegraph, ο πρώτος που θα πληρώσει την κακή αγωνιστική εικόνα των μπλε είναι ένας εκ των βοηθών προπονητή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Μπρούνο Σαλτόρ.

Ο 42χρονος Ισπανός πήγε στους μπλε μαζί με τον Γκράχαμ Πότερ από την Μπράιτον και παρέμεινε στην ομάδα και με τον Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος εκτέλεσε χρέη βοηθού προπονητή κατά το δεύτερο μισό της σεζόν.

Έπειτα από συζητήσεις της διοίκησης με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αποφασίστηκε να παραμείνει και στο πλάι του Αργεντίνου αλλά πλέον είναι ο πρώτος που πληρώνει το κακό αγωνιστικό πρόσωπο των μπλε κατά τις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Premier League.

Θυμίζουμε πως δημοσίευμα ήθελε τον στενό συνεργάτη του Τοντ Μπέλι και συνιοδιοκτήτη της Τσέλσι, Μπέχναντ Εγκμπαλί να επισκέπτεται τα αποδυτήρια της ομάδας μετά από την ήττα από την Νιούκαστλ και να ζητάει τον λόγο για το κακό ξεκίνημα στη χρονιά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ "χρησιμοποιεί" τον Μπερνάρντο για να κάνει το κόλπο γκρόσο με άσο της Παρί

Ο Ίσκο επέστρεψε και συνεχίζει να τρελαίνει την La Liga με την παρουσία του

Νιούκαστλ: Η γεμάτη πάθος κίνηση του αστεριού της που επιβεβαιώνει το μεγάλο deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK