Βγήκε μπροστά ο Μαρινάκης: "Τους στηρίζω όλους"

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Φάληρο από τον Πανιώνιο και τις αποδοκιμασίες που ακολούθησαν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε μπροστά και μίλησε στον κόσμο, στέλνοντας το μήνυμά του.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Βρισκόμαστε σε μια μάχη. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Παρά τα κακά αποτελέσματα, τις ατυχίες, τα λάθη, εμείς θα παλέψουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να κερδίζουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν περιθώρια για κραξίματα.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να βγάλουμε τον εγωισμό μας. Είμαστε καλύτεροι, οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Τους στηρίζω όλους, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μια οικογένεια, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, θα συνεχίσουμε.

Το να βρίζει κάποιος παίκτη του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο. Όλοι έχουμε νεύρα, περνάμε δύσκολες στιγμές, αλλά για παίκτη του Ολυμπιακού ή τον προπονητή δεν μπορεί κανείς να εκδηλώνεται εναντίον τους μέσα στο γήπεδο. Ειδικά σε αυτούς τους παίκτες. Βρισκόμαστε σε μια μάχη και τις μάχες τις κερδίζουμε. Όλοι μαζί, ενωμένοι. Έχουν τη στήριξή μου. Σας ευχαριστώ πολύ", ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK