VIDEO by Contra.gr: Τα 20 καλύτερα γκολ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Ανήμερα της επετείου συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού, κάνουμε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην μεγαλύτερη βάση τίτλων ομάδα της Ελλάδας. Δείτε σε ένα απολαυστικό VIDEO παραγωγής Contra.gr, τα καλύτερα γκολ που έχει πετύχει η ομάδα του Πειραιά. Από τους "εκτελεστές" Αναστόπουλο και Ντέταρι, στους "μάγους" Ζιοβάνι και Ριβάλντο. Ψηφίστε το καλύτερο.

VIDEO by Contra.gr: Τα 20 καλύτερα γκολ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Η 10η Μαρτίου αποτελεί ξεχωριστή ημέρα για τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς είναι η επέτειος της ίδρυσης του πολυπληθέστερου και πιο επιτυχημένου βάσει τίτλων συλλόγου της χώρας. Σαν σήμερα πριν από 90 χρόνια, ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς πήρε σάρκα και οστά και έμελλε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ανήμερα λοιπόν της γιορτής του Ολυμπιακού, το Contra.gr κάνει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα και θυμάται σε ένα απολαυστικό VIDEO, τα καλύτερα γκολ που έχει πετύχει η ομάδα του Πειραιά όλα αυτά τα χρόνια. Παίκτες σύμβολα όπως ο Αναστόπουλος, ο Γιαννακόπουλος, ο Αλεξανδρής, ο Τζόρτζεβιτς και ο Ζιοβάνι βρίσκονται φυσικά στη λίστα, με το αποτέλεσμα να είναι το λιγότερο "μαγικό".

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε θέαμα:

* Τα VIDEO είναι τοποθετημένα με χρονολογική σειρά και όχι με αξιολογική.

Τώρα ήρθε η δική σας σειρά. Αναδείξτε μέσα από την ψηφοφορία του Contra.gr το καλύτερο "ερυθρόλευκο" γκολ που έχουμε δει στα 90 χρόνια της ιστορίας του Ολυμπιακού:

News 24/7

24MEDIA NETWORK