VIDEO: Όταν ο 11χρονος Μπαμπέ "γλεντούσε" τους αντιπάλους του

Αν και 18χρονος ο Κιλιάν Μπαπέ έχει ταράξει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις αρετές του εντός του γηπέδου με το όνομά του να παίζει ήδη "δυνατά" για τους μεγάλους της Ευρώπης. Όπως φαίνεται όμως είχε δείξει από πολύ μικρή ηλικία το σπάνιο ταλέντο του. Δείτε τον σε VIDEO.

Monaco's Tiemoue Bakayoko, right, celebrates his side side's 3rd goal with Kylian Mbappe during a Champions League round of 16 second leg soccer match between Monaco and Manchester City at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday March 15, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's Tiemoue Bakayoko, right, celebrates his side side's 3rd goal with Kylian Mbappe during a Champions League round of 16 second leg soccer match between Monaco and Manchester City at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday March 15, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Με πατέρα προπονητή ποδοσφαίρου και μητέρα πρώην παίκτρια χάντμπολ, ο Κιλιάν Μπαπέ δεν γινόταν να ξεφύγει από την αθλητική διάθεση της οικογένειάς του. Και όχι απλά να ξεφύγει, αλλά να έχει γίνει ένα από τα πιο καυτά ονόματα αυτή τη στιγμή στο πλανήτη, με τις επιδόσεις του πραγματικά να ζαλίζουν, παρ' ότι είναι μόλις 18 ετών.

Ο Γάλλος στράικερ έχει σκοράρει 11 γκολ στις 11 τελευταίες εμφανίσεις του με τη Μονακό, ενώ έχει καταφέρει να βρει δίχτυα 17 φορές σε 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του πριγκηπάτου.

Η άνοδος όμως του Μπαπέ δεν προκαλεί έκπληξη σε όσους τον γνωρίζουν από μικρό παιδί, με φωτογραφίες να διαρρέουν από την παιδική του ηλικία, καθισμένος στο δωμάτιό του. Και υπάρχει κάτι που εμφανίζεται σε έντονο βαθμό. Τι είναι αυτό;

Μα φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Σε μία άλλη φωτογραφία ο πιτσιρικάς σταρ φαίνεται σε φωτογραφία δίπλα στο είδωλό του Πορτογάλο, που διεγείρει σε όλους την απορία για την επόμενη ομάδα που θα προτιμήσει ο Γάλλος. Σίγουρα η Ρεάλ, όπως φαίνεται, έχει ένας σαφές προβάδισμα.

Να υπενθυμίσουμε πως και η Ρεάλ βρίσκεται στους 8 του Champions League, με τον 18χρονο να έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί απέναντι στο είδωλό του.

Το ταλέντο του βέβαια δεν άργησε να φανεί από πολύ μικρή ηλικία, αφού υπάρχει και βίντεο στο youtube από το 2010 με τον τίτλο "ο μικρός Ρομπίνιο".

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK