Το video του ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια διδάσκει ακόμα και τους ξένους

Ο ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα video για τον Βιεϊρίνια, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με την ΑΕΛ. Ένα video κόσμημα που θα ζήλευαν ακόμα και ξένοι σύλλογοι.

Το video του ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια διδάσκει ακόμα και τους ξένους
MOTION TEAM

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα social media και στα new media είναι αντάξια ενός πρωταθλητή Ελλάδας. Ο 'δικέφαλος του βορρά' είναι ενεργός σε όλες τις πλατφόρμες δικτύωσης, αλλά και στο YouTube, ενώ διαρκώς τροφοδοτεί τους φιλάθλους με οπτικοακουστικό υλικό που αφορά στην ομάδα.

Από τον Ιανουάριο του 2016 κυκλοφορεί και το 'Toumba Magazine', ένα έντυπο περιοδικό το οποίο έχει βραβευτεί με το European Design Award.

Το τμήμα New Media της 'ασπρόμαυρης' ΠΑΕ πρωτοπόρησε και πάλι, μετατρέποντας τον πόνο και την οργή σε χαμόγελο και παρηγοριά.

Ένα εκπληκτικό video, που ετοίμασε μέσα σε λίγες ώρες από τον σοβαρό τραυματισμό του Βιεϊρίνια, ανέβηκε στα social accounts του συλλόγου και ήδη χαίρει αποθεωτικής υποδοχής από το κοινό.

Το video αρχίζει με ανάμικτα πλάνα από τη Λάρισα, που δείχνουν τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή πριν και μετά από τον τραυματισμό του.

Στη συνέχεια, το video γεμίζει από τα highlights του αρχηγού της ομάδας, τις 'φωτοβολίδες' που κατέληξαν στα αντίπαλα δίχτυα, τα φανταστικά τάκλιν του και φυσικά τους παθιασμένους πανηγυρισμούς.

Το video κλείνει με το μήνυμα "Stay Strong" και τον ίδιο τον 33χρονο αρχηγό να λέει: "Όλα καλά, πιο κοντά στον στόχο μας. Συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε την πορεία μας και παιδιά θα τα πούμε...".

Μία δουλειά που θα έπρεπε να επαναληφθεί από όλες τις ελληνικές (και όχι μόνο) ομάδες για τέτοιες στιγμές...

Photo credits: Motion Team

News 24/7

24MEDIA NETWORK