Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουν.

Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουν.

Ούτε στο όνειρο τους δεν θα έπρεπε να είχαν φανταστεί οι ιθύνοντες της Βιγιαρεάλ πως στην Τρίτη χρονιά τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα φιλοξενούσαν στο Λεβάντε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όμως την Τετάρτη το βράδυ στο "Ελ Μαδριγάλ", η πρωτάρα ομάδα του Πελεγκρίνι αντιμετωπίζει μία εκ των εμπειρότερων ομάδων του θεσμού, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι. Άλλωστε, οι γηπεδούχοι έχουν δημιουργήσει τη δική τους παράδοση με αγγλικές ομάδες (πιο πρόσφατο το παράδειγμα με την Εβερτον), ενώ οι "διάβολοι" του Αλεξ Φέργκιουσον δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα από τα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Αγωνιστικά, πάντως ο Σκώτος τεχνικός μπορεί να χαμογελά. Παρά το απρόσμενο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (έφυγε εσπευσμένα για την πατρίδα του λόγω του θανάτου του πατέρα του), ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στη διάθεσή του για το ματς, έστω και αν χρειαστεί να μείνει στον πάγκο. Στην Αγγλία, θα μείνει ο Ρόι Κιν, που προτιμήθηκε να μην ρισκάρει.

Στο ισπανικό στρατόπεδο, ο Μανουέλε Πελεγκρίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Χοσέ Μάρι (χρωστά δύο αγωνιστικές από την αποβολή του πέρσι με την Αλκμααρ), ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Ο Αργεντινός μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όμως ακόμη δεν θεωρείται βέβαιο πως θα είναι στην ενδεκάδα, αν και ο ίδιος επιθυμεί πολύ να παίξει. Για πρώτη φορά ο Ντιέγο Φορλάν θα αντιμετωπίσει την παλιά ομάδα του.

Πιθανές συνθέσεις:
Βιγιαρεάλ: Βιέρα, Κρόμκαμπ, Γκονζάλο, Αλβάρεζ, Αρουαμπαρένα, Σένα, Σορίν, Χοσίκο (Τακινάρντι) Ρικέλμε (;) Φιγκερόα, Φορλάν
Μάντσεστερ: Φαν ντερ Σάαρ, Νέβιλ, Χάιντσε, Φέρντιναντ, Σιλβέστρ, Φλέτσερ, Παρκ, Σμιθ, Σκόουλς, Ρούνεϊ, Φαν Νιστελρόι

News 24/7

24MEDIA NETWORK