Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-2 (vids)

Η Βιγιαρέαλ ήταν η τελευταία ελπίδα πολλών για να σταματήσει την Μπαρτσελόνα και η αλήθεια είναι ότι το "κίτρινο υποβρύχιο" προσπάθησε αρκετά. Δεν τα κατάφερε, όμως, και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τους Καταλανούς στο "Μαδριγάλ" για την 16η αγωνιστική της Primera Division, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να αυξάνει στουςδέκα τους βαθμούς διαφοράς από τη δεύτερη θέση και να κατακτά τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-2 (vids)
Το παιχνίδι άρχισε με ισορροπία δυνάμεων, μιας και καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να επιβληθεί. Λίγα σουτ, λίγες ευκαιρίες και ένα υποτονικό πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο ο ρυθμός ανέβηκε και μαζί η διάθεση των ποδοσφαιριστών. Μία "μαγική" μπαλιά του Τζιουζέπε Ρόσι στον Κάνι στο 48' έφερε το πρώτο γκολ του αγώνα για τους γηπεδούχους. Στο 54' ο Σεϊντού Κεϊτά απάντησε με κοντινή κεφαλιά και με τους "μπλαουγκράνα" να πιέζουν για ακόμα ένα γκολ, οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν άντεξαν. Στο 66' ο Τσάβι έβγαλε... συστημένη μπαλιά στον Τιερί Ανρί και αυτός έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που έμειναν με δέκα παίκτες λίγο αργότερα λόγω αποβολής του Γεράρδ Πικέ. Το αριθμητικό μειονέκτημα και τα πολλά νεύρα δεν πτόησαν την Μπαρτσελόνα, η οποία κράτησε το υπέρ της 2-1 και έκανε ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο.

Η σύνθεση της Βιγιαρεάλ: Λόπεθ, Ανχελ, Ροντρίγκεζ, Γκοντίν, Καπντεβίλα, Σένα, Εγκουρέν, Κάνι (72' Φράνκο), Πιρές, Καθόρλα, Ρόσι (71' Νιχάτ)


Βιγιαρέαλ-Μπαρτσελόνα 1-2


News 24/7

24MEDIA NETWORK