Βιγιαρεάλ-Μπενφίκα

Το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της Βιγιαρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι και το πλέον σημαντικό εφόσον επιδιώκει την κατάληψη μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του 4ου ομίλου. Η ομάδα του Εμανουέλε Πελεγκρίνι φιλοξενεί στο "Ελ Μαδριγάλ" τη δεύτερη του γκρουπ Μπενφίκα.

Βιγιαρεάλ-Μπενφίκα
Το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της Βιγιαρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι και το πλέον σημαντικό εφόσον επιδιώκει την κατάληψη μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του 4ου ομίλου. Η ομάδα του Εμανουέλε Πελεγκρίνι φιλοξενεί στο "Ελ Μαδριγάλ" τη δεύτερη του γκρουπ Μπενφίκα, η οποία έχονταςκάνει το καθήκον της στην πρεμιέρα(νίκη με 1-0 επί τηςτης Λιλ με 1-0)έχει ήδη στο σακούλι της τρεις σημαντικούς πόντους. Αντίθετα, οι Λεβαντίνοι μετρούν δύο λευκές ισοπαλίες (εντός με Μάντσεστερ και εκτός με Λιλ) ψάχνοντας ακόμη το πρώτο γκολ τους στη διοργάνωση.

Αγωνιστικά πάντως καμία από τις δυο αντιπάλους έχει πείσει για την αξία της. Τόσο η Βιγιαρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα, όσο και Μπενφίκα στη Superliga έχουν πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για τη φετινή πορεία τους. Άλλο πάντως οι εγχώριες και άλλο οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όπου τις περισσότερες φορές οι ομάδες μεταμορφώνονται.

Ειδικά στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, όπου οι επιστροφές είναι άκρως σημαντικές. Παίκτες-κλειδιά, όπως οι Ρικέλμε, Κάτζορλα και Μάρι θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού τιμ, με τους δυο πρώτες να έχουν καπαρωμένη θέση στη βασική ενδεκάδα. Αντίθετα, πολύ δύσκολα θα προλάβουν οι μέσοι Σένα και Χοσίκο. Πρόβλημα στην επίθεση αντιμετωπίζει ο Ρόναλντ Κούμαν, αφού ο Φαμπρίτσιο Μίκολι δεν θα είναι στη διάθεσή του. Οπότε θέση βασικού θα πάρει ο Μαντόρας επιδιώκοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ολλανδού τεχνικού. Απών και ο τερματοφύλακας Μορέιρα, με τον άλλοτε διεθνή Κιμ να τον αντικαταστεί.

Πιθανές συνθέσεις:

Βιγιαρεάλ: Βιέρα, Βέντα, Γκονζάλο, Αρζο, Αρουαμπαρένα, Χοσίκο, Τακινάρντι, Ρικέλμε, Σορίν, Χοσέ Μάρι, Φορλάν.
Μπενφίκα: Κιμ, Νέλσον, Λουϊζάο, Αντερσον, Λέο, Πετίτ, Καραγκούνις, Φερνάντεζ, Σιμάο, Μαντόρας, Νούνο Γκόμεζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK