Βίκος και ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη συνεργασία τους

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το νερό ΒΙΚΟΣ συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά την συνεργασία τους.

Βίκος και ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη συνεργασία τους

Μετά την περυσινή επιτυχημένη συνεργασία η ΒΙΚΟΣ συνεχίζει για δεύτερη σεζόν να είναι ο επίσημος προμηθευτής νερού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

H ΒΙΚΟΣ AE, μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες της Βορείου Ελλάδος, δεν θα μπορούσε να μην συμπαραστέκεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, με εκατομμύρια φιλάθλων σε όλο τον κόσμο. Οι δυο εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο ενός δυναμικού χορηγικού προγράμματος.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής πωλήσεων και marketing της ΒΙΚΟΣ ΑΕ δήλωσε: "Ο Βίκος το Νο1 Φυσικό Μεταλλικό Νερό στην Ελλάδα στηρίζει πάντα τα αθλητικά δρώμενα έχοντας πια σημαντική παρουσία σε μεγάλο αριθμό αθλημάτων.

Με το μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανταμείβουμε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδα και φυσικά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα της εταιρίας μας.

Η 2η χρονιά της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκει την οικογένεια του Βίκου στην καλύτερη στιγμή της, την στιγμή που δυναμικά κάνει ένα νέο καινοτόμο ξεκίνημα. Το λανσάρισμα των νέων φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών Βίκος σε 8 γεύσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK