"Βήμα για την παραμονή"

Οι σκόρερ του Πανιωνίου στη νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού Απόστολος Γιάννου και Δημήτρης Κολοβός μίλησαν στον Sport 24 Radio και στον Άκη Δημακό για την εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια».

"Βήμα για την παραμονή"

Απόστολος Γιάννου:

Για τον αγώνα: «Έτσι όπως είναι η βαθμολογία ήταν ένα θετικό βήμα για την παραμονή.»

Για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος στα τελευταία δύο ματς έχει πετύχει πολλά γκολ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές κάνεις πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπαίνει η μπάλα μέσα. Ευτυχώς στα δύο τελευταία ματς που ήταν και κρίσιμα βγήκε αυτό που θέλαμε. Οι τελικές έγιναν γκολ και πήραμε σχετικά εύκολα τους έξι βαθμούς σε αυτούς τους δύο αγώνες.»

Για τις οδηγίες που είχαν από τον προπονητή: «Πρώτα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μετά θα έρθει και το αποτέλεσμα. Αυτές ήταν οι οδηγίες. Να μην αγχωθούμε ότι πρέπει να κερδίσουμε με το ζόρι, με κακό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι από την αρχή, θα είχαμε σωθεί νωρίτερα.»

Δημήτρης Κολοβός:

Για τα γκολ που πέτυχε: «Σίγουρα τα γκολ για κάποιον που παίζει μπροστά τον βοηθούν να λυθούν τα πόδια του. Το μόνο που κρατάω είναι ότι κέρδισε η ομάδα και έκανε ακόμη ένα βήμα για την παραμονή.»

Για το τι τους είπε ο προπονητής στο ημίχρονο και ενώ το ματς ήταν στο 0-0: «Μας είπε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από τον Παναιτωλικό. Ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν σε γκολ. Πιστεύω ότι μπήκαμε πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να κερδίσουμε.»

Για την επόμενη μέρα: «Έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια στο τέλος. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να πάρουμε ότι χρειάζεται ακόμη για να τελειώσει η χρονιά ήρεμα.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK