Βινίσιους: Δύο κορυφαίοι σύλλογοι "χρυσώνουν" την Ρεάλ για να γίνει το μπαμ της χρονιάς

Την βόμβα με την απόκτηση του Βινίσιους Τζούνιορ θέλουν να κάνουν οι Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν, όντας διατεθειμένες να καταβάλουν στη Ρεάλ ποσό που αγγίζει τα 150.000.000 ευρώ.

Real Madrid's Vinicius Junior reacts during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 12, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Βινίσιους Τζούνιορ πανηγυρίζει AP

Χαμός γίνεται το τελευταίο διάστημα στην Ισπανία με την περίπτωση του Βινίσιους Τζούνιορ εξαιτίας των πολλών ρατσιστικών επιθέσεων που έχει δεχτεί ο Βραζιλιάνος από οπαδούς αντίπαλων ομάδων, κατά τη διάρκεια εκτός έδρας αναμετρήσεων της Ρεάλ.

Ο Πέρεθ πήρε πάνω του την κατάσταση, ανακοινώνοντας μάλιστα στον ποδοσφαιριστή πως θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να μην γίνει κάτι ανάλογο στο μέλλον, με τον ίδιο τον Βίνι πάντως να έχει επηρεαστεί ψυχολογικά από την κατάσταση.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Ρεάλ να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή προκειμένου να του ανεβάσει το ηθικό αλλά και να μην τον χάσει, κάτι που όμως δεν φέρεται να επηρεάζει τις Τσέλσι και Παρί, οι οποίες ετοιμάζονται για αστρονομικές προτάσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η El Nacional, οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς να βάλουν στο ρόστερ τους τον ποδοσφαιριστή και δείχνουν πρόθυμες να καταβάλουν ποσό που αγγίζει τα 150.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Ο Πέρεθ έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται αλλά οι δύο "πλούσιοι" της Ευρώπης θέλουν να κάνουν την προσπάθεια τους.

Ο Ισπανός πρόεδρος έχει δώσει εντολή στους στενούς συνεργάτες του προκειμένου να γίνουν κινήσεις με ορίζοντα δεκαετίας, με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να είναι μία απ' αυτές, οπότε ούτε να συζητάει δεν θέλει ενδεχόμενη αποχώρηση του Βινίσιους.

Θυμίζουμε ότι ο Βίνι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Αντσελότι, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα τον είχε χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, κάτι που αντικατοπτρίζουν και οι αριθμοί του τη φετινή σεζόν.

Ο 22χρονος έχει καταγράψει 54 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ισπανική ομάδα, καταφέρνοντας να σημειώσει 23 γκολ και να μοιράσει 21 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Γκαλτιέ άρχισε τα δημόσια παρακάλια στον Κελαϊφί

Ίντερ: Εφαρμόζει με την Τσέλσι την τακτική Ρεάλ, στην υπόθεση Λουκάκου

Η Άρσεναλ πάει να πάρει με 25.000.000 ευρώ το μεγάλο αστέρι της Γαλατασαράι

News 24/7

24MEDIA NETWORK