Βίτορ: "Δουλέψαμε πολύ σκληρά, πρέπει να κερδίσουμε"

Την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο ματς με την Ξάνθη εφόσον καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Μιγκέλ Βίτορ.

Βίτορ: "Δουλέψαμε πολύ σκληρά, πρέπει να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος άσος αναφέρθηκε επίσης σε όσα έγιναν στην ομάδα του κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του ΠΑΟΚ στο συνδρομητικό κανάλι:

Για το ότι η αγωνιστική κρίση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο ματς του πρώτου γύρου με τους Ξάνθη:

"Είναι αλήθεια ότι περάσαμε δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι με την Ξάνθη και από εκεί και πέρα τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς. Το ματς που έρχεται μπορεί να μας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε, εφόσον κερδίσουμε, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για την δουλειά που έγινε κατά την διακοπή του πρωταθλήματος:

"Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να είναι όλη η ομάδα στις προπονήσεις, για να μπορέσει ο προπονητής να περάσει αυτά που θέλει σε όλους τους παίκτες. Όμως, αυτοί που μείναμε στην ομάδα δουλέψαμε σκληρά. Ο προπονητής μας έδειξε αυτά που θέλει να κάνουμε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά. Το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε καλά στοιχεία, κάτι που θέλουμε να κάνουμε σε όσα ματς απομένουν μέχρι τα πλέι οφ".

Για το πως ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει την Ξάνθη:

"Είδαμε και στο πρώτο ματς ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας, γιατί πιστεύω ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα βρούμε το γκολ στην επίθεση που θα μας δώσει τη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK