Βίτορ: "Ενα γκολ θα βάλουμε..."

Ο Μιγκέλ Βίτορ μίλησε για την πολύ μεγάλη σημασία της άμυνας χωρίς γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα.

Βίτορ: "Ενα γκολ θα βάλουμε..."
INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος αμυντικός δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας: "Ξέραμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, η Κέρκυρα είναι καλή ομάδα και ήθελε τους βαθμούς. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, δεν τους αφήσαμε να κάνουν ευκαιρίες. Αυτό βέβαια δεν αρκεί, πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο".

Για το αν αρκεί στον ΠΑΟΚ το μηδέν παθητικό για να παίρνει τα ματς: "Ξέρουμε ότι έχουμε μία ομάδα με μεγάλους παίκτες και ποιότητα στην επίθεση. Οπότε αν κρατάμε πίσω το μηδέν ένα γκολ στην επίθεση θα βάλουμε ένα γκολ. Σίγουρα, όμως, μπορούμε να πάμε καλύτερα και να πετυχαίνουμε περισσότερα".

Για την συνέχεια και το ματς με τα Γιάννινα: "Δουλεύουμε, πλέον, περισσότερο στην οργάνωση, γιατί πριν δεν ήμασταν τόσο οργανωμένοι και δεχόμασταν πολλά γκολ. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε έτσι, ξέρουμε ότι ο κόσμος περιμένει περισσότερα. Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΣ, σίγουρα όμως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ κυνηγάει την είσοδο του στα πλέι οφ. Με καλή οργάνωση και καλύτερο ματς από σήμερα θα βρούμε, πάντως, τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Πάντως η συνταγή είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK