Βλάχος: Μόνο νίκη στο Αιγάλεω

Βλάχος: Μόνο νίκη στο Αιγάλεω

Το σύνθημα για τη νίκη στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" στο ματς με το Αιγάλεω έδωσε ο προπονητής του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βλάχος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (06/10). "Πάμε για νίκη στον αγώνα με το Αιγάλεω. Είναι ένα δύσκολο ματς, όμως παρά τα προβλήματα που έχουμε, θέλουμε μόνο τουςτρεις βαθμούς.", τόνισε ο Ελληνας τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενέστερα στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

"Εχουμε αρκετά προβλήματα. Οι Καζαντζής, Τριανταφύλλου, Πλουσής, Κόλτζος (έχει υποστεί υποτροπή στο τραύμα που είχε ο δικέφαλος), Χατζιαντριάν, απουσιάζουν και δεν μπορούν να τεθούν στην διάθεση μου. Όμως παρά τα προβλήματα που έχουμε εμείς θα αγωνισθούμε την Κυριακή με στόχο τη νίκη. Ο αντίπαλος μας διαθέτει ένα δυνατό σύνολο. Διατηρεί τους ίδιους παίκτες πολλά χρόνια, ενώ σε κάθε μεταγραφική σεζόν οι υπεύθυνοι της ομάδας κάνουν τις προσθήκες που κρίνουν αναγκαίες για να διατηρεί η ομάδα την δύναμη της.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έκανε γνωστό ότι ήδη έχει παρακολουθήσει προπονήσεις της ομάδας του Αετού Ανωγείων στο γήπεδο της Τυλίσου και έχει ζητήσει ο 18χρονος Χασάν από το Αφγανιστάν να έλθει να κάνει προπόνηση μαζί του.

Το έχω πει πολλές φορές και θα το επαναλάβω και σήμερα: Εμείς δεν πρέπει να κοιτάζουμε προς την μεριά του αντιπάλου μας. Το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στη δική μας ομάδα και πως θα αγωνισθούμε με το σωστό τρόπο που πρέπει. Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες μου. Δίνουν το καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις, είναι πάρα πολύ δυνατοί, εύχομαι και πιστεύω ότι αυτή την καλή εικόνα θα την δείξουν και στο παιχνίδι της Κυριακής."

Μεγάλη σημασία η υποδομή

Ο Βαγγέλης Βλάχος έκανε αναφορά και στο τομέα της υποδομής. "Από τις 6 Ιουλίου όταν είχαμε την πρώτη μας επαφή, σας είχα πει ότι κριτήριο για μένα στην επιλογή της ενδεκάδας είναι τι βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις. Παράλληλα είχα πει ότι μας ενδιαφέρει ο τομέας της υποδομής. Εκτός από το Πλουσή που ήδη είναι στη βασική ομάδα, μαζί με το συνεργάτη μου το Γιώργο Βλαστό που είναι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, παρακολουθούμε τις προσπάθειες που καταβάλουν τα παιδιά στις μικρές ομάδες. Μετά από απόφαση μου δύο παιδιά από την ομάδα των Νέων του ΟΦΗ οι Μιχελακάκης, Μαμουλάκης, γυμνάζονται μαζί μας. Κρίνω ότι έχουν την πρόοδο που απαιτείται και τους πήραμε κοντά μας. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ. Παρακολουθούμε όλα τα παιδιά και όποιοι έχουν την πρόοδο που επιβάλουν οι ανάγκες της ομάδας μας, θα τα καλέσω να έλθουν να γυμνάζονται μαζί μας στην μεγάλη ομάδα."

Επίσης ο τεχνικός των Κρητικών έκανε γνωστό ότι ήδη έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της επόμενες μεταγραφικής περιόδου. Εχει επισημάνει ορισμένες περιπτώσεις που κρίνει ότι είναι σε θέση να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται. Εχει ενημερώσει σχετικά την διοίκηση και όταν θα έχουν καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις θα ενημερώσουν αμέσως το φίλαθλο κόσμο. "Αποψη μου είναι ότι οι επιλογές που θα κάνουμε θα πρέπει να γυμνάζονται μαζί μας το μήνα Δεκέμβρη ώστε πανέτοιμοι να ξεκινήσουν την συμμετοχή τους στους αγώνες της ομάδας μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK