Βλάχος: "Μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση"

Η Καλλονή θα μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της, Βαγγέλη Βλάχου.

Βλάχος: "Μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση"
INTIME SPORTS

Ο 53χρονος τεχνικός τόνισε πως η Καλλονή του θυμίζει τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

Αρχικά ανέφερε: "Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ έστω και σαν αντίπαλος κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να αποτρέψουμε τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε και μας ανάγκασε να παίξουμε πιο πίσω χωρίς λόγω και παίζαμε άμυνα στην μεγάλη περιοχή.

Χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα να έχουμε πάρει κάτι. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο σαν ομάδα και μας πίεσε σαν Παναθηναϊκός, εύχομαι να βρει τον δρόμο του και να είναι εκεί που του αρμόζει".

Για το αν θα ενισχυθεί η Καλλονή: "Ήδη πήραμε τον Πετρόπουλο και ψαχνόμαστε σε όλες τις θέσεις. Είμαστε μια ομάδα με αδυναμίες, κινούμαστε προς κάθε κατεύθυνση. Ο στόχος είναι να μείνει στην κατηγορία και να βάλει ένα ακόμα βήμα σταθερότητας και να πείσει άπαντες πως έχει δικαίωμα να βρίσκεται στην Super League και μετά να κοιτάξει μπροστά όπως έκανε ο Αστέρας και η Ξάνθη. Οι βάσεις έχουν μπει απλά πρέπει να κάνουμε βήμα βήμα ότι κάνουμε".

Για την εμφάνιση και την πορεία του Παναθηναϊκού: "Αξίζουν συγχαρητήρια για αυτά που έχει πετύχει τα δυο τελευταία χρόνια. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός του παρελθόντος, το μέταλλο όμως είναι μέταλλο, η δυναμική αυτού του συλλόγου είναι τεράστια. Δεν είναι εκείνη η ομάδα που ήταν το φόβητρο και ήξερες ότι μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα εντός και εκτός έδρας. Θα πάει εκεί που του αξίζει και ονειρεύονται όλοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK