Βλάχος: "Σεβαστή η απόφαση"

Δηλώσεις σχετικά με την κατάληξη που είχε το θέμα του Πιερ Ισά έκανε την Τρίτη ο Βαγγέλης Βλάχος. Μιλώντας στο επίσημο site του ΟΦΗ ο Ελληνας τεχνικός επεσήμανε: «Οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων είναι σεβαστές.

Βλάχος: "Σεβαστή η απόφαση"

Δηλώσεις σχετικά με την κατάληξη που είχε το θέμα του Πιερ Ισά έκανε την Τρίτη ο Βαγγέλης Βλάχος. Μιλώντας στο επίσημο site του ΟΦΗ ο Ελληνας τεχνικός επεσήμανε: «Οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων είναι σεβαστές. Ο παίκτης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ομάδα μας αν και έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Όμως αυτό δεν αλλάζει το σχεδιασμό και το προγραμματισμό της ομάδας μας. Το έχω αναφέρει αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες και θα το επαναλάβω και σήμερα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συνέπεια και την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι παίκτες στην εκτέλεση του προγράμματος μας.

Η προσπάθεια τους αυτή είμαι σίγουρος ότι θα ανταμειφθεί και από τη νίκη. Η μεγάλη διάθεση που δείχνουν όλοι οι παίκτες στην εκτέλεση του προγράμματος με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο για την συνέχεια. Από καθαρή ατυχία η ομάδα μας μέχρι σήμερα δεν έχει γευθεί την χαρά της νίκης. Είμαι σίγουρος ότι με το πάθος που δείχνουν οι παίκτες μου είναι θέμα ημερών να έλθει και η νίκη.»

Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τη Λάρισα ξεκίνησε τηνΤρίτη με πρωινή προπόνηση. Ο Βλάχος δεν είχε στη διάθεσή του τους Χατσατριάν (Εθνική Αρμενίας), Κόλτζο (στρατιωτικές υποχρεώσεις) Κουνενάκη (έμεινε έξω για προληπτικούς λόγους) και Μπελεβώνη (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα). Με την ομάδα προπονήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Αετού Ανωγείων Χασάν. Στην προπόνηση έδωσε το παρόν και ο Φανούρης Βατσινάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK