Βλάχος: “Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ούτε πέντε πάσες”
Ο Βαγγέλης Βλάχος μετά την βαριά ήττα της Kαλλονής υποστήριξε πως οι παίκτες του έχασαν μόνο και μόνο που είδαν τόσο κόσμο στο "Γ. Καραϊσκάκης".
“Το να ασχοληθώ με ένα παιχνίδι που τελείωσε με 5-0 πανεύκολα θα ήταν τραγικό λάθος μου και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τον αγώνα αυτό. Θα πάρω το ρίσκο να πω ότι ο Ολυμπιακός είναι η νταμπλούχος ομάδα στην Ελλάδα. Εμείς χάσαμε μόνο και μόνο που είδαμε τόσο κόσμο στο Καραϊσκάκη.
Δεν είχαμε το κουράγιο να αλλάξουμε ούτε τέσσερις – πέντε πάσες. Τέλος, θέλω να δώσω τα εύσημα μου στον κ. Περέιρα που έχει δώσει τόσες ευκαιρίες στον καλύτερο μεσοεπιθετικό που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα. Μιλάω φυσικά για τον Κώστα Φορτούνη”, ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Βλάχου.