Βλάχος: “Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας με την ΑΕΚ”
Την υπόσχεση ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα παραταχθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έδωσε ο τεχνικός των Αρκάδων, Βαγγέλης Βλάχος.

Μιλώντας για το κυριακάτικο (19/9) παιχνίδι με την “Ένωση”, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: “Παρά τις πολλές απουσίες που έχουμε, είμαστε υποχρεωμένοι στους εαυτούς μας, στον κόσμο που τον έχουμε κάνει περήφανο το τελευταίο διάστημα, αλλά και απέναντι στο σύλλογο, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έχοντας αντίπαλο άλλη μία ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα.
Οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά της ομάδας είναι πανέτοιμοι και τους δίνεται μία πρώτη ευκαιρία να διεκδικήσουν με την εμφάνιση τους θέση στη βασική ομάδα.
Ο σεβασμός για τον αντίπαλο είναι δεδομένος και αυτά τα παιχνίδια είναι που οι παίκτες αποκτούν ταυτότητα”.
Ο Σαλίμ Αράς προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά θεωρείται αμφίβολος για το ματς με την ΑΕΚ. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ορόθκο, Πουλίντο, Καρέρα, Τζουμάκας, ενώ θεραπεία έκαναν οι Ρομπέρτο και Ρίος.
Το Σάββατο (18/9, 09.30) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Αστέρα για το ματς του ΟΑΚΑ και αμέσως μετά ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.