"Βλέπει" Λε Γκεν η Ρέιντζερς

Τις τελευταίες μέρες της παραμονής του στον πάγκο της Ρέιντζερς δείχνει να περνάει, σύμφωνα με σκοτσέζικα δημοσιεύματα, ο Άλεξ ΜακΛις.

"Βλέπει" Λε Γκεν η Ρέιντζερς
Τις τελευταίες μέρες της παραμονής του στον πάγκο της Ρέιντζερς δείχνει να περνάει, σύμφωνα με σκοτσέζικα δημοσιεύματα, ο Άλεξ ΜακΛις. Ο τεχνικός των «τζερς» δέχεται έντονη κριτική για την κακή πορεία της ομάδας των «διαμαρτυρόμενων», η οποία μετά από 14 αγωνιστικές βρίσκεται 12 βαθμούς πίσω από τις πρωτοπόρους Σέλτικ και Χαρτς όντας τέταρτη στη βαθμολογία ενώ απειλείται με αποκλεισμό και από το «Insurance Cup» καθώς έχασε στο πρώτο παιχνίδι από τη…μισητή Σέλτικ με 2-0.

Οι πληροφορίες από τη Σκοτία φέρνουν τον Πολ Λε Γκέν να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της διοίκησης της Ρέιντζερς ενώ ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Λιόν αναμένεται να επισκεφθεί την Κυριακή την Γλασκόβη προκειμένου να έχει μια πρώτη επαφή με τους πρωταθλητές Σκοτίας. Ο 41χρονος τεχνικός το καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων (Ολυμπιακός, Λάτσιο, Ντιναμό Κιέβου, Ίντερ), ωστόσο, προτίμησε να παραμείνει «άνεργος» για ένα χρόνο κάτι που αναμένεται να σπάσει εφόσον συμφωνήσει με την Ρέιντζερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK