"Βλέπει" πρόκριση της Ελλάδας ο Γκαρσία

Ο Ουρουγουανός εξηγεί γιατί πιστεύει πώς η Εθνικής μας ομάδα θα επιβληθεί επί της Κόστα Ρίκα. Τι δηλώνει για το ρόλο του στον ΠΑΟΚ.

"Βλέπει" πρόκριση της Ελλάδας ο Γκαρσία
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία κάνει την πρόβλεψή του για το Ελλάδα-Κόστα Ρίκα μέσω της εφημερίδας "Σπορ του Βορρά". "Εγώ ποντάρω στην Ελλάδα και πιστεύω ειλικρινά ότι θα τα καταφέρει και θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Μπορεί η Κόστα Ρίκα να διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα και να το έδειξε αυτό στα ματς των ομίλων, αλλά αυτή η ομάδα, είναι μία "χαλαρή" ομάδα. Αντίθετα, η Ελλάδα είναι μία "σφιχτή" και σοβαρή ομάδα, ένα συγκρότημα που το διακρίνει η μαχητικότητα και διαθέτει ξεχωριστό χαρακτήρα. Έχει πετυχημένη συνταγή, ξέρει να αμύνεται και να πουλάει ακριβά το τομάρι της. Οπως ακριβώς δηλαδή και η Ουρουγουάη" τόνισε χαρακτηριστικά ο "Κανάριο"

Όσο για το νέο ρόλο του στον ΠΑΟΚ, σχολίασε: "Νιώθω πραγματικά τέλεια, υπέροχα και μοναδικά στο νέο μου ρόλο. Είναι κάτι το ξεχωριστό και θέλω να ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δόθηκε, αλλά και για την εμπιστοσύνη, τόσο τον Αγγελο Αναστασιάδη, όσο και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Έχω νέα πράγματα μπροστά μου και δεν μπορώ ακόμα να πω λεπτομέρειες, γιατί κι εγώ μαθαίνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK