Βολιβία: Τρελό! Ματς έληξε στο 90+43 επειδή ο διαιτήτης πήγε στο VAR... και ξέχασε να επιστρέψει

43 λεπτά καθυστερήσεις έδωσε διαιτητής στην αναμέτρησης της Ατλέτικο Παλμαφλόρ με την Πλούμινγκ για το πρωτάθλημα Βολιβίας αφού προηγουμένως έλεγξε μία φάση στο VAR για 17 λεπτά.

Venezuelan referee Alexis Herrera officiates during a qualifying soccer match between Bolivia and Chile for the FIFA World Cup Qatar 2022 at Hernando Siles stadium in La Paz, Bolivia, Tuesday, Feb. 1, 2022. (AP Photo/Juan Karita)
ο διαιτητής AP

Στο καλάθι των αχρήστων πήγαν τα χρονόμετρα στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Παλμαφλόρ με τη Μπλούμινγκ για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Βολιβίας.

Ο αγώνας διεξήχθη σε αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες από το να αγωνιστούν κανονικά μέχρι και το 85ο λεπτό. Η Παλμαφλόρ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερματών με την Μπλούμινγκ να μειώνει στο σκορ στο 86ο λεπτο.

Από εκεί και πέρα επικράτησε το απόλυτο χάος. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς έλεγξε τη φάση στο VAR για 17 ολόκληρα λεπτά και μετά από αυτό έδωσε 30 λεπτά καθυστερήσεις.

Ακολούθησαν αποβολές και για τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί στο 90+43 και με σκόρ 3-2 υπέρ της Παλμαφλόρ.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Έχει έναν μεγάλο στόχο για το 2024 και μετά θα αποχωρήσει

Τσέλσι: Το μεγαλύτερο αστέρι της αφού "ξενέρωσε" με τους Μπλε έκανε "απρόβλεπτή" συμφωνία

Ατλέτικο: Τα δεδομένα άλλαξαν, αυτές είναι οι απαιτήσεις της για Φέλιξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK