"Βόμβα" από Ντοναρούμα: δεν ανανεώνει με την Μίλαν!

Το ραντεβού των διοικούντων την Μίλαν με τον δαιμόνιο μεγαλοατζέντη Μίνο Ραϊόλα, έβγαλε μεγάλη χαμένη την ομάδα του Μιλάνου αφού ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του!

"Βόμβα" από Ντοναρούμα: δεν ανανεώνει με την Μίλαν!

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης πάνω στους φίλους της Μίλαν η είδηση που βγήκε μετά το ραντεβού (διάρκειας 40 λεπτών) μεταξύ των διοικούντων των "ροσονέρι" και του Μίνο Ραϊόλα ήταν πως ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους "διαβόλους" που λήγει το 2018!

"Ο Μίνο Ραϊόλα μου γνωστοποίησε την απόφαση του Ντοναρούμα να μην ανανεώσει. Είναι οριστική η απόφασή του. Τις προηγούμενες ημέρες ο αθλητικός διευθυντής, Μιραμπέλι, είχε υποβάλλει μία σημαντική πρόταση στον παίκτη, που την αξιολόγησε και σήμερα μας έκανε γνωστό πως δεν προτίθεται να ανανεώσει. Είμαστε πικραμένοι", δήλωσε μετά το τέλος του ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη ο γενικός διευθυντής της Μίλαν, Φασόνε!

"Βόμβα" από Ντοναρούμα: δεν ανανεώνει με την Μίλαν!

Όσον αφορά στα δεδομένα της υπόθεσης; Ο 18χρονος Ιταλός κίπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μίλαν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018, με τους ανθρώπους του συλλόγου να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022 με ετησιες απολαβές κοντά στα 5.000.000 ευρώ αλλά τις δύο πλευρές να μην έρχονται σε συμφωνία καθώς υπήρχε το αγκάθι της ρήτρας.

Οι άνθρωποι της Μίλαν ήθελαν να μπει ρήτρα αποδέσμευσης στα 100.000.000 ευρώ ώστε να κοπεί ο βήχας των (αρκετών υποψηφίων μνηστήρων), όπως έχει κάνει για παράδειγμα και η Τορίνο με τον Αντρέα Μπελότι, με τον Ραϊόλα να θέλει όμως χαμηλότερη ρήτρα και τελικά να έρχεται... ΡΗΞΗ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK