Βόμβα από την FIFA: Απειλεί την Βραζιλία με αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις

Με αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις απειλεί η FIFA την Ομοσπονδία της Βραζιλίας και ο λόγος είναι η παραπομπή του πρόεδρου της χώρας της Λατινικής Αμερικής από τη θέση για λόγο που δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Βόμβα από την FIFA: Απειλεί την Βραζιλία με αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις
Ο Νεϊμάρ στην προθέρμανση για τον αγώνα της Βραζιλίας με την Βολιβία AP

Η ετυμηγορία δικαστηρίου της Βραζιλίας η οποία και καθαίρεσε από την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας τον μέχρι πρότινος πρόεδρο, Εντνάλντο Ροντρίγκες, δημιουργεί μπελάδες στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και πιο ορατό από ποτέ το ενδεχόμενο τιμωρίας της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας αλλά και των ομάδων της χώρας από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις.

Αυτό μετέφερε η CONMEBOL και η FIFA προς την βραζιλιάνικη κυβέρνηση καθώς οι διεθνείς ομοσπονδίες δεν θέλουν από τις χώρες να παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Η CONMEBOL και η FIFA σε τελεσίγραφο το οποίο έστειλαν στη Βραζιλία ενημερώνουν ότι θα πρέπει να μην υπάρχει καμία πολιτική παρέμβαση και θα πρέπει να αποκατασταθεί.

Αν αυτό δεν συμβεί άμεσα τότε αναμένεται τόσο η εθνική Βραζιλίας όσο και οι ομάδες της χώρας της Λατινικής Αμερικής να βρεθούν εκτός από όλες τις διοργανώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK