"Βόμβα" για το μέλλον του Μάουντ, εκεί θέλει να παίξει τη νέα σεζόν ο Άγγλος

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Μέισον Μάουντ έχει ξεκάθαρη προτίμηση στην ομάδα που θέλει να πάει ανάμεσα σε αυτές που τον διεκδικούν.

Chelsea's Mason Mount reacts after his team lost the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023.(AP Photo/Ian Walton)
Ο Μέισον Μάουντ AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Μέισον Μάουντ αναμένεται να είναι ένα από τα καυτά ονόματα για μεταγραφή το καλοκαίρι αφού η Τσέλσι μοιάζει δύσκολο να τον πείσει να μείνει στο κλαμπ και να υπογράψει νέο συμβόλαιο (σ.σ. η παρούσα συμφωνία εκπνέει το 2024).

Μέχρι στιγμής πολλές είναι οι ομάδες που φέρονται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Άγγλου μέσου.

Σύμφωνα, όμως, με το Athletic ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ξέρει ήδη που θέλει να πάει για να εξελίξει το ταλέντο του και να δείξει στο χορτάρι όλα αυτά που περιμένει ο κόσμος από τότε που η Τσέλσι τον έβγαλε στο προσκήνιο.

Ο Μάουντ, λοιπόν, θέλει Γιουνάιτεντ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το προαναφερθέν Μέσο σημειώνοντας παράλληλα ότι οι ανταγωνιστές των Κόκκινων Διαβόλων γνωρίζουν την προτίμηση του παίκτη. Σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε δει πως όταν η ομάδα που διεκδικεί έχει τον παίκτη σύμμαχο, τότε η δουλειά δύσκολα θα χαλάσει.

Θυμίζουμε πως άλλα δημοσιεύματα παρουσίαζαν την Γιουνάιτεντ έτοιμη να προσφέρει κοντά στα 60.000.000 ευρώ στην Τσέλσι για να δώσει το ΟΚ στην μετακίνηση. Οι Μπλε, πάλι, λέγεται ότι αξιώνουν 80.000.000 ευρώ που βέβαια δύσκολα θα τα βρουν με το συμβόλαιο του Μάουντ να εκπνέει σε ένα χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Ίντερ: Πήρε το Coppa Italia, "καθάρισε" και με την παραμονή δύο παικταράδων

Το χαφ που δεν ξέχασε ποτέ ο Τεν Χαχ παίζει δυνατά για την Γιουνάιτεντ

Η Τότεναμ έφαγε πανηγυρική χυλόπιτα από αντιστάρ προπονητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK