"Βόμβα" Πεπ: "Η αρχή του τέλους μου ως προπονητής"

Παρότι μετράει λίγα χρόνια στους πάγκους και θεωρείται ακόμη νέος προπονητής, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αισθάνεται ότι αρχίζει η διαδικασία για την αποχώρησή του από την προπονητική.

"Βόμβα" Πεπ: "Η αρχή του τέλους μου ως προπονητής"
© IAN HODGSON

Έξι μήνες μετά την άφιξή του στην Premier League, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε ότι πλησιάζει το τέλος της προπονητικής καριέρας του, μιλώντας στο NBC. Ο 45χρονος Καταλανός, ο οποίος αντικατέστησε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στην αρχή της σεζόν, εκτιμά ότι η τρέχουσα θητεία του στην Σίτι θα μπορούσε να είναι μία από τις τελευταίες στην καριέρα του.

"Θα είμαι στο Μάντσεστερ για τα επόμενα τρία χρόνια, ίσως και περισσότερο", είπε ο Γκουαρντιόλα στο NBC και συμπλήρωσε: " Δεν πρόκειται να βρίσκομαι στον πάγκο μέχρι να είμαι 60 ή 65 ετών. Νιώθω η διαδικασία για την αποχώρησή μου έχει ήδη αρχίσει. Φτάνω στο τέλος της καριέρας μου σαν προπονητής, είμαι σίγουρος".

Παρά το νεαρό της ηλικίας του πάντως ο Πεπ έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα στην Ισπανία και δύο Champions League σε τέσσερα χρόνια στη Βαρκελώνη πριν μετακομίσει στην Μπάγερν το 2013, όπου πήρε τρεις συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα. Λογικό θα πει κάποιος να νιώθει... κορεσμένος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK