ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΦΑΓΙΑ: Βοσνιάδης, το 10ο θύμα!

Μια ακόμη επιβεβαίωση για το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ με... χρονοκαθυστέρηση 24 ωρών αφού η Κέρκυρα τελείωσε σήμερα τον Αλέκο Βοσνιάδη από τον πάγκο της. Ο 56χρονος προπονητής είναι ο 10ος που απολύεται από την Super League Σουρωτή στο πρώτο μισό της σεζόν. Θυμηθείτε τους προηγούμενους.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΦΑΓΙΑ: Βοσνιάδης, το 10ο θύμα!

Το πρωί της Δευτέρας (18/2) το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σας είχε ενημερώσει για την επικείμενη... απόλυση του Αλέκου Βοσνιάδη από την Κέρκυρα. Τελικά αυτή ήρθε με καθυστέρηση 24 ωρών, με την ομάδα του νησιού των Φαιάκων να ανακοινώνει επίσημα σήμερα πως διακόπτει τη συνεργασία της με τον 56χρονο προπονητή λόγω των κακών αποτελεσμάτων.

Μάλιστα αυτός δεν είναι ο πρώτος, αλλά ο δεύτερος προπονητής που... τρώει η Κέρκυρα τη φετινή σεζόν, μιας και μην ξεχνάμε πως τη χρονιά είχε ξεκινήσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος ωστόσο αποχώρησε στα τέλη Αυγούστου.

Πλέον αυτός που "φλερτάρει" έντονα με τον πάγκο της ομάδας φαίνεται πως είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως σας είχε μεταφέρει το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ο οποίος πριν περίπου ένα μήνα έριξε ... χυλόπιτα στον Πλατανιά.

Ο Βοσνιάδης, με την απόλυσή του γίνεται το... 10 το κακό στο πρώτο μισό της Super League Σουρωτή, καθώς είναι ο δέκατος προπονητής που αποχαιρετά και ο τελευταίος για το 2017. Το Contra.gr σας θυμίζει ποιοι κόουτς έχουν απολυθεί μέχρι στιγμής ανά ομάδα:

Πλατανιάς: Παράσχος

Κέρκυρα: Ελευθερόπουλος/Βοσνιάδης

Απόλλων: Μάντζιος/Βούλιτς

ΑΕΛ: Πάους/Ματάισεν

Αστέρας: Βεργέτης

ΠΑΟΚ: Στανόγεβιτς

Ολυμπιακός: Χάσι

Δέκα προπονητές αποτέλεσαν παρελθόν από τους πάγκους των ομάδων τους στα μισά της κούρσας. Φανταστείτε λοιπόν τι έχει να γίνει στη δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος, ειδικά δε από τη στιγμή που υπάρχουν ρόστερ που το 2017 λειτουργούν ήδη με τρίτο προπονητή.

Βέβαια, υπάρχουν και τεχνικοί οι οποίοι έχουν βγάλει... ρίζες στον πάγκο τους και παρέμειναν ακλόνητοι στο πρώτο μισό της χρονιάς. Ξεκινώντας από τα χαμηλά της βαθμολογίας, ο Μάκης Χάβος βαστάει γερά στον Παναιτωλικό.

Μία θέση παραπάνω, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη που δεν... κουνιέται από τον πάγκο του κλαμπ. Στη Λαμία, επίσης, ο Μπάμπης Τεννές δεν κουνιέται. Στα Γιάννινα η θέση του Γιάννη Πετράκη παρέμεινε αμετάβλητη όπως και των Ράσταβατς, Ανιγκό σε Ξάνθη και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος με Γρηγορίου και Κάναντι δεν έχουν λόγους και αιτίες για αλλαγές. Ενώ από τους τρεις μεγάλους στις πρώτες θέσεις, η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει κόουτς και συνεχίζει με τον Μανόλο Χιμένεθ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK