ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βούζας: “Κρατάμε το αποτέλεσμα”. Μάντζιος: “Ήμασταν αρκετά φλύαροι”

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Θρασύβουλου, όχι όμως κι απ' την απόδοση των παικτών του, έμεινε ο Βασίλης Βούζας.

Βούζας: “Κρατάμε το αποτέλεσμα”. Μάντζιος: “Ήμασταν αρκετά φλύαροι”

“Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε σήμερα, είναι το αποτέλεσμα και όχι η απόδοση. Δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών, στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερος ο Θρασύβουλος και δικαιούταν ένα γκολ. Κρατάμε το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας. Καλή συνέχεια στην ομάδα και τον προπονητή του Θρασύβουλου, εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους.

Είναι ανεξήγητο το γιατί πέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ίσως να φταίει και ότι οι παίκτες είχαν στην ασφάλεια του σκορ που ήταν υπέρ τους. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα. Βέβαια δε θεωρώ ότι κάτσαμε μόνο εμείς, ανέβηκε πολύ κι ο Θρασύβουλος κι ήταν αρκετά καλός“, δήλωσε ο τεχνικός του Λεβαδειακού.

Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε ότι έλειψε η ουσία από τους παίκτες του, ωστόσο υπογράμμισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω βάση εικόνας στο δεύτερο μέρος.

“Ήμασταν αρκετά φλύαροι χωρίς να καταφέρουμε κάτι ουσιαστικό, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, αξίζαμε το κάτι παραπάνω. Ρισκάραμε, βάλαμε δύο επιθετικούς, δύο επιθετικούς χαφ στον άξονα, δεν τα καταφέραμε όμως. Συνεχίζουμε. Έχουμε μια δύσκολη προσπάθεια, με συνεχόμενα ντέρμπι και πρέπει να ανταπεξέλθουμε.

Θεωρώ ότι με τη δουλειά που θα κάνουμε, θα βρούμε το δρόμο μας και θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να είμαστε στο τέλος μέσα στο στόχο μας. Καλή συνέχεια στο Λεβαδειακό και ελπίζω να είναι μέσα στις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά“, δήλωσε ο προπονητής του Θρασύβουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK