"Βουτιά" στα δύσκολα

"Βουτιά" στα δύσκολα
Μπορεί ο αγώνα με τον ΠΑΟΚ να γίνεται την Κυριακή, αλλά ο Γιώργος Δώνης διάλεξε την Τετάρτη για να δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση. Ο τεχνικός της Λάρισας θεωρεί ότι η Τούμπα είναι η πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του και για την ήττα με την ΑΕΚ.

"Θεωρώ ότι θα παίξουμε στη πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα του αγώνα, αφού ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε γρήγορα 2-0 και στα δύο ματς που έχει δώσει έως τώρα στο γήπεδό του" είπε ο Δώνης για την αναμέτρηση με τον "δικέφαλο" του Βορρά.

Εν τούτοις, ο αγώνας με την "Ενωση" ειδικά ο τρόπος με τον οποίο έχασε η ομάδα του δείχνουν ακόμα "καρφωμένα" στο μυαλό του. " Είναι δύσκολο να βρει κανείς αρνητικά στοιχεία στην εμφάνιση της Λάρισας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ισορροπία μεταξύ των γραμμών, ενώ η ΑΕΚ δεν έκανε καμία φάση σε οργανωμένη επίθεση. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα κάποια στοιχεία, όπως τις δύο "κόντρες" που έβγαλε η ΑΕΚ μετά από δικά μας κόρνερ. Νομίζω πάντως πως από τη συγκεκριμένη εμφάνιση η ΑΕΛ έκανε μόνο φίλους. Είμαστε μια ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ, αλλά και δύσκολα το πετυχαίνει. Αυτό είναι κάτι που θα έλθει με το χρόνο και τη σχετική ρέντα, από τη στιγμή μάλιστα που δημιουργούνται ευκαιρίες σχεδόν απ΄όλους τους παίκτες".

Οσο για το άμεσο και μακροπρόθεσμο μέλλον ο 36χρονος προπονητής δήλωσε: "Δεν θέλουμε να αποκτήσουμε τίποτα γρήγορα και τυχαία. Προχωράμε βήμα βήμα και η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση".

Επίσης ο Δώνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κλήση του Γιώργου Γκαλίτσιου στην εθνική Ελπίδων. Ο 19χρονος άσος "εξαργύρωσε" τις θετικές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Στέλιου Αποσπόρη ο οποίος των συμπεριέλαβε στην αποστολή για τους αγώνες με τη Δανία (7/10 στην Κοπεγχάγη) και τη Γεωργία (11/10 στη Νέα Σμύρνη). Είναι η πρώτη φορά που ο γιός του παλαίμαχου σέντερ μπακ, Γιάννη Γκαλίτσιου, καλείται στην εθνική Ελπίδων. Προς το παρόν, δηλαδή, βρίσκεται στα «χνάρια» του πατέρα του, πρωταθλητή Ελλάδας το 1988 με την ΑΕΛ και 17 φορές διεθνή με την εθνική Ανδρών.

Στο μεταξύ, σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε χθες ο Βαγγέλης Στουρνάρας. Ο 23χρονος αμυντικός θα ξεκινήσει προπονήσεις σε περίπου 20 ημέρες. Οσο για τον έτερο του... ιατρικού δελτίου, ο Ζήσης Ζιάγκας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει τρέξιμο και υπολογίζεται ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα τεθεί στη διάθεση του Δώνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK