Βούζας: "Ολοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι και σημαντικοί"

Με το καλημέρα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Βούζας έδωσε το δικό του στίγμα και φανέρωσε τις προθέσεις του για το ρόστερ.

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Βούζας τόνισε το απλό στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης. Οτι όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και απαραίτητοι. Με το καλημέρα λοιπόν άδειασε-με διακριτικό τρόπο είναι η αλήθεια- το συνάδελφό του, τον Πάουλο Μπέντο, που μέχρι πρότινος είχε την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης.

Ενόψει του αγώνα με την Μπεσίκτας ο Ελληνας τεχνικός τόνισε:

"Είμαι ένας επαγγελματίας προπονητής. Πάντα αποζητώ το καλύτερο. Είναι μία πρόκληση και ευκαιρία να δείξω την αξία μου και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης. Θα άλλαζα την αποτελεσματικότητα της ομάδας στις τελικές. Κάτι που μας στέρησε βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι αυτό και ίσως κάτι από την αμυντική λειτουργία. Να είμαστε αποτελεσματικοί και να μην δεχόμαστε όπως γρήγορα γκολ.

Νομίζω ότι είναι αυτονόητο πως αποτελεί ο κόσμος μία έξτρα βοήθεια. Να ζητήσω συμπαράσταση. Νομίζω πως καταλαβαίνουν όλοι ότι έχει σημασία η ψυχολογία και αύριο να είναι καυτή έδρα ξανά το Καραϊσκάκη και να δει ο αντίπαλος μία ομάδα που παίρνει τόσο μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της.

Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Να επικρατήσει το ομαδικό πνεύμα. Όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους. Ένας τέτοιος είναι η Ευρώπη και να συνεχίσουμε και αύριο μας δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουμε θετικά αυτήν τη διαδικασία.

Όταν είσαι στην διαδικασία να κυνηγάς τρεις στόχους νομίζω πως όλοι οι παίκτες μπορούν να φανούν απαραίτητοι. Όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι. Θα ενεργοποιηθούν μέχρι τελευταίας στιγμής όλοι. Υπάρχει μία δύσκολη σειρά παιχνιδιών και μικρός χρόνος αποκατάστασης και προπόνησης. Είναι δύσκολο να έχεις συνέχεια τοπ φόρμα. Περιμένω από όλους τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι. Να αυξήσουν τον βαθμό ετοιμότητας όσο το δυνατόν περισσότερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK