Βραδιά (και) φιλικών

Βραδιά (και) φιλικών
Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 έκλεψαν την παράσταση μεν, ωστόσο το πρόγραμμα της Τετάρτης (12/10) περιείχε και τρεις φιλικούς αγώνες.

Γερμανία-Κίνα 1-0

Ενα εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Τόρστεν Φρινγκς στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους έδωσε τη νίκη στη Γερμανία στο φιλικό απέναντι στην Κίνα. Στο 50ό λεπτό ο αρχηγός των Ασιατών Λι Γουέιφεννγκ ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μπερντ Σνάιντερ και ο αρχηγός της Βέρντερ Βρέμης σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που δεν είχε και πολλά να προσφέρει στο κοινό.

Ουκρανία-Ιαπωνία 1-0

Με χάρη σε ένα πέναλτι επικράτησε και η Ουκρανία της Ιαπωνίας με 1-0, με τον Γιοσινόμπου Μινόουα (στο ντεμπούτο του με την εθνική) να ανατρέπει τον Αντρέι Βορομπέι (η απόφαση του διαιτητή αμφισβητήθηκε έντονα από τους Ιάπωνες) και τον Αντρέι Χούσιν να εκτελεί εύστοχα στο 89ο λεπτό. Είχε προηγηθεί η αποβολή του Κότζι Νακάτα με απευθείας κόκκινη κάρτα, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου, υπό καταρρακτώδη βροχή και πολικό ψύχος.

Νότια Κορέα-Ιράν 2-0

Νικηφόρο ντεμπούτο του Ντικ Αντβοκάατι στον πάγκο της Νότιας Κορέας, η οποία επιβλήθηκε του Ιράν με 2-0. Αμφότερες οι ομάδες έχουν προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ της Γερμανίας και έδωσαν αυτό το φιλικό τεστ για να διατηρηθούν σε φόρμα ελλείψει επισήμων υποχρεώσεων. Ο Τσο Γουον Χε σκόραρε μόλις στο πρώτο λεπτό για τους γηπεδούχους, για να διπλασιάσει τα τέρματα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο αμυντικός Κιμ Γιν Κιου

News 24/7

24MEDIA NETWORK