ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβείο “Fair-Play” από ΟΠΑΠ σε “Έργο”

Τη διοίκηση της ΠΑΕ Εργοτέλης βραβεύει την Τετάρτη ο ΟΠΑΠ για τις πρωτοποριακές κινήσεις της που αφορούν στην προώθηση του fair play στο ποδόσφαιρο, με τελευταία το «θεατρικό» για την καταπολέμηση της βίας στα ελληνικά γήπεδα, όπως αυτό παρουσιάστηκε στον πρόσφατο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

default image
Τη διοίκηση της ΠΑΕ Εργοτέλης βραβεύει την Τετάρτη ο ΟΠΑΠ για τις πρωτοποριακές κινήσεις της που αφορούν στην προώθηση του
fair play στο ποδόσφαιρο, με τελευταία το «θεατρικό» για την καταπολέμηση της βίας στα ελληνικά γήπεδα, όπως αυτό παρουσιάστηκε στον πρόσφατο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 στα γραφεία του Οργανισμού παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Ορφανού.

Την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της Γιώργος Σουλτάτος, ο οποίος και θα παραλάβει την τιμητική πλακέτα, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Γιάννης Δασκαλάκης και ο συνεργάτης σε θέματα marketing Λουδοβίκος Ορφανός.

Κατά τα άλλα, την Πέμπτη το πρωί αντιπροσωπεία της Διοίκησης και των ποδοσφαιριστών θα βρεθεί στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης προκειμένου να μοιράσει στους σπουδαστές του αναμνηστικά δώρα της ΠΑΕ αλλά και εισιτήρια του Σαββατιάτικου (17:00) αγώνα με τον Άρη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

Με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ο Νίκος Καραγγεωργίου είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν πλήρες πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τους Ερασιτέχνες της ομάδας στο βοηθητικό του Παγκρητίου, προκειμένου να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των Ζαπρόπουλου Τζούνιορ που επανήλθαν μετά τον τραυματισμό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ