Βρέχει; Μια ομπρέλα "Μουρίνιο" θα σας κρατήσει στεγνούς

Εκτός απο τον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται πως θέλει να επεκταθεί και στον επιχειρηματικό τομέα. Γι'αυτό το λόγο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun", αποφάσισε να κατοχυρώσει εμπορικά το όνομά του έναντι ενός εκατομμυρίου λιρών!

Βρέχει; Μια ομπρέλα "Μουρίνιο" θα σας κρατήσει στεγνούς

Εκτός απο τον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται πως θέλει να επεκταθεί και στον επιχειρηματικό τομέα. Γι'αυτό το λόγο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun", αποφάσισε να κατοχυρώσει εμπορικά το όνομά του έναντι ενός εκατομμυρίου λιρών!

Ο προπονητής της Τσέλσι έχει κινήσει τις διαδικασίες μέσω της κρατικής υπηρεσίας χορήγησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βγάλει στην κυκλοφορία προϊόντα που θα φέρουν το όνομά του. Από εσώρουχα και αθλητικά είδη, μέχρι... ομπρέλες!

Από την στιγμή, λοιπόν,που "ξύπνησε" το επιχειρηματικό πνεύμα του Πορτογάλου, καλό θα ήταν να εκδώσει ένα βιβλίο με τις καλύτερες ατάκες του. Και δεν είναι λίγες. Ανατρέξαμε στο αρχείο μας και βρήκαμε μερικές από τις δηλώσειςπου τον έκαναν να ξεχωρίζει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Απολαύστε τον:

Για την θητεία του στη Τσέλσι: "Εχω πέντε χρόνια στη διάθεσή μου ώστε να κάνω την Τσέλσι κυρίαρχη στην Αγγλία, οπότε πρέπει να κερδίσουμε και άλλους τίτλους. Για παράδειγμα, σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορώ να κερδίσω ακόμα τρία πρωταθλήματα με την Τσέλσι και ένα ή δύο κύπελλα. Έχω υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Τσέλσι και βάζω στοίχημα ότι την τελευταία μου σεζόν δεν θα χρειαστεί να αποκτήσουμε ούτε έναν ποδοσφαιριστή! Πρέπει να δείξουμε στις υπόλοιπες ομάδες της Premiership ότι δεν μπορούν να μας κερδίσουν στην έδρα μας. Κάθε αγώνας θα πρέπει να είναι τρεις πόντοι, τρεις πόντοι, τρεις πόντοι".

Για τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον: "Δεν θα μπορέσω να πετύχω όσα εκείνος πέτυχε διότι δεν πρόκειται να παραμείνω στην Αγγλία όσο χρόνια βρίσκεται εκείνος στη Γιουνάιτεντ. Το μόνο που μπορώ να πετύχω είναι πως μετά από τριάντα χρόνια, ένα παιδί, το οποίο τώρα είναι δέκα ετών, θα θυμάται τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον άνθρωπο που χάρισε στην Τσέλσι το πρωτάθλημα ύστερα από 50 χρόνια".

Για την οικονομική παντοδυναμία του Ρομάν Αμπράμοβιτς: "Δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα, επειδή δεν είναι δίκαιη. Φανταστείτε το μισθό του Εσιέν σε μια περίοδο πέντε χρόνων. Ομως, πολλαπλασιάστε τις αποδοχές ενός παίκτη από την Ιντερ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης επί πέντε χρόνια και δείτε ποιος είναι πιο φθηνός".

Για τα παράπονα του Τζόε Κόουλ: "Ο Τζόε Κόουλ ήταν πάντα ανοικτός με εμένα. Πολλές ήταν οι φορές που την περσινή χρονιά, ήρθε, χτύπησε την πόρτα μου, αναπτύσσοντας το πρόβλημά του. Φέτος δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Αν πάντως αισθανόταν έτσι θα έπρεπε να μας είχε ειδοποιήσει. Πλέον η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί".

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια στιγμή την εθνική Αγγλίας: "Είναι γεγονός ότι ένα σημαντικό μέρος του εαυτού μου, αισθάνεται ως Αγγλος. Αν παραμείνω εδώ για άλλα πέντε χρόνια, όσο προβλέπει το συμβόλαιό μου, το αίσθημα αυτό θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό".

Για τη Λίβερπουλ: "Η Λίβερπουλ δεν ήταν η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ γι΄ αυτά που έκανε στον τελικό, αλλά επί της ουσίας απέκλεισε την Τσέλσι χωρίς να πετύχει τέρμα".

Για τις δηλώσεις του Γιόχαν Κρόιφ πως η Τσέλσι αποδίδει βαρετό ποδόσφαιρο: "Έχουμε μια ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς, νίκες και τέρματα. Την περασμένη σεζόν καταρρίψαμε κάθε ρεκόρ. Τι περισσότερο μπορεί να θέλουν οι άνθρωποι; Είναι κρίμα που ο Κρόιφ δεν ήταν εδώ να μας δει...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK