Βρέθηκε ο Μπατιστούτα του 2016 και λέγεται... Τζέκο!

Πέρυσι ήταν απογοητευτικός όμως φέτος ο Έντιν Τζέκο είναι απλά ο κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη και μπορεί να συγκριθεί στη Serie A μόνο με τον Μπατιστούτα. Το λένε οι αριθμοί!

Βρέθηκε ο Μπατιστούτα του 2016 και λέγεται... Τζέκο!

Η Ρόμα "πετάει" εντός γηπέδου (έχει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα) και δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει την "αντί-Γιουβέντους" τη φετινή σεζόν και ο βασικότερος λόγος για αυτό ακούει στο όνομα Έντιν Τζέκο.

Βρέθηκε ο Μπατιστούτα του 2016 και λέγεται... Τζέκο!

Ο Βόσνιος επιθετικός όχι μόνο είναι αναγεννημένος σε σχέση με την περυσινή προβληματική (πρώτη) του σεζόν αλλά μετράει ήδη 10 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές πρωταθλήματος και φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των capocanonnieri της Serie A.

Απέναντι στη Σασουόλο σκόραρε δις (το έκανε για τριτη φορά μέσα στη σεζόν) βρίσκοντας έτσι δίχτυα για 4ο στη σειρά ματς πρωταθλήματος (τελευταία φορά που το είχε καταφέρει ήταν τον Αύγουστο του 2011 με την Μάντσεστερ Σίτι) ενώ μπορεί να υπερηφανεύεται πλέον για δύο πράγματα.

Βρέθηκε ο Μπατιστούτα του 2016 και λέγεται... Τζέκο!

Αφενός είναι ο κορυφαίος σκόρερ αυτή τη στιγμή στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 10 γκολ (9 έχει ο Καβάνι, 8 οι Ιμόμπιλε, Μοντέστε και Ικάρντι, 7 οι Μέσι, Ντιέγκο Κόστα, Σουάρες, Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ) ενώ ο μοναδικός μέχρι πρότινος που είχε τέτοιο αριθμό τερμάτων στη Serie A μετά από 10 αγωνιστικές ήταν ο θρυλικός Γκαμπριέλ Μπατιστούτα τη σεζόν 2000-01 στη Ρόμα.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΡΟΜΑ 1-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ρόμα είχε Τζέκο και δεν έγινε... Μίλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK