Η "μπαλωθιά του ΟΦΗ ακούστηκε στα Χανιά

Η "καθαρή" εστία του Ατρομήτου για 8 σερί ματς έγινε... σμπαράλια στα Τρίκαλα, με την τοπική ομάδα να ανοίγει το σκορ, αλλά τους Περιστεριώτες να φεύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας. Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης.

Η "μπαλωθιά του ΟΦΗ ακούστηκε στα Χανιά

Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε ο Ατρόμητος στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στα Τρίκαλα, λίγες μόνο ημέρες μετά το διπλό κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που τον έβαλε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Και το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι το γεγονός πως μετά από 8 σερί παιχνίδι δίχως να δεχθεί γκολ, τελικά οι Περιστεριώτες είδαν τη μπάλα να καταλήγει στην εστία τους.

Όχι όμως από παίκτη των Τρικάλων, αλλά από τον δικό τους, τον Καρασαλίδη, ο οποίος πέτυχε αυτογκόλ, άθελά του. Ωστόσο το αήττητο σερί συνεχίστηκε μιας και ο Μανούσος στο 75' έφερε το ματς στα ίσα. Στο 78' ακυρώθηκε γκολ του Μπαστακού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τέρμα του Ατρομήτου δεν το δέχθηκε ο βασικός κίπερ, Γιαννιώτης, αλλά ο Μίρκοβιτς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2ος ΟΜΙΛΟΣ)

1. Ατρόμητος 4 (2-1)

2. ΑΟ Τρίκαλα 4 (4-2)

3. Κέρκυρα 3 (6-2)

4. Σπάρτη 0 (2-9)

Στο άλλο ματς που διεξαγόταν την ίδια ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή του Κισσαμικού, στην αρκαδική πρωτεύουσα, για τη 2η αγωνιστική.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έπιασε τους Κρητικούς στη 2η θέση και τους προσπέρασε λόγω του μεταξύ τους αγώνα. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Αχαρναϊκό εκτός έδρας, ενώ ο Κισσαμικός περιμένει τον Ολυμπιακό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5ος ΟΜΙΛΟΣ)

1. Ολυμπιακός 6

2. Αστέρας Τρίπολης 3

3. Κισσαμικός 3

4. Αχαρναϊκός 0

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον Πλατανιά και νίκησε 1-0 στο "Γεντί Κουλέ", στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για αυτή τη σεζόν. Η ομάδα του Ηρακλείου είναι 1η στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου και έβαλε βάσεις πρόκρισης. Το γκολ κόντρα στους Χανιώτες σημείωσε στο 9' ο Άγγελος Χαντί.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1ος ΟΜΙΛΟΣ):

1. ΟΦΗ 6 (4-0)

2. Πλατανιάς 3 (1-1)

3. Απόλλων Σμύρνης 3 (3-1)

4. Ηρακλής 0

* Ο Ηρακλής δεν μετέχει στο Κύπελλο και χάνει κάθε ματς με 3-0 στα χαρτιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK