Βρήκε προπονητή για... όσο πάει ο Αστέρας

Ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ανέλαβε τη Δευτέρα, χωρίς να χρειαστεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ, κερδίζοντας την ευκαιρία να δουλέψει για πρώτη φορά σε ομάδα της Super League.

Βρήκε προπονητή για... όσο πάει ο Αστέρας

Στον Αστέρα ξέρουν ότι η χρονιά χάθηκε και δεν ελπίζουν σε πολλά. Ποιος είναι ο στόχος εφεξής; Ν' αποφευχθεί, οριστικά, ο κίνδυνος του υποβιβασμού και η σεζόν να τελειώσει αξιοπρεπώς με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος απέτυχε παταγωδώς σε αυτό που του ανατέθηκε, ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, και αφού οι Αρκάδες έμειναν εκτός στόχων, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ρισκάρουν οτιδήποτε. Γι' αυτό και επιλέχθηκε, σε πρώτη φάση, η λύση του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Του 49χρονου Καστοριανού, ο οποίος έχει δουλέψει στις μικρότερες κατηγορίες της χώρας (Ιεράπετρα, Πολύκαστρο, Φωκικό, Εορδαϊκό, Τρίκαλα, Βέροια, Νίκη Βόλου, Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Τύρναβο, Ολυμπιακό Βόλου). Τελευταία δουλειά του ήταν στον Καραϊσκάκη της Άρτας.

Ο Χαραλαμπίδης ήταν τη Δευτέρα στην Τρίπολη και έκανε προπόνηση. Οι Αρκάδες ενημέρωσαν για την παρουσία του και το βιογραφικό του χωρίς ν' ανακοινώσουν πρόσληψη. Πρόκειται άλλωστε για δοκιμαστική λύση που θα κριθεί από τ' αποτελέσματα.

Παρών στο γήπεδο ήταν και ο Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στους παίκτες για... τα χάλια τους! Αλλά και για το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε ως ένα πρώτο μέτρο από τη διοίκηση. Διότι, όπως είχε ξεκαθαρίσει προ ημερών, άπαντες κρίνονται μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK