Βρήκε τον μπελά του ο "μασκοφόρος" Ντιμπάλα: Κορυφαίος φορ του έκλεψε τον πανηγυρισμό

Τον πανηγυρισμό του Πάολο Ντιμπάλα έχει υιοθετήσει ο Τζούλιαν Άλβαρες κάτι που έδειξε και μετά από το γκολ του στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Roma's Paulo Dybala celebrates after scoring the opening goal during the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Πάολο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του AP

Τον ιδιαίτερα εκκεντρικό πανηγυρισμό του Πάολο Ντιμπάλα έχει κάνει δικό του φορ της Μάντσεστερ Σίτι που υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο λόγος για τον Τζούλιαν Άλβαρες ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει προσθέσει στη φαρέτρα του τον πανηγυρισμό του "μασκοφόρου" τον οποίο έκανε γνωστό στον ποδοσφαιρικό πλανήτη ο συμπατριώτης του φορ της Ρόμα.

Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και φαίνεται πως ο Άλβαρες εκτός από τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά υιοθετεί και τις "πανηγυρικές" συνήθειες του φορ της Ρόμα.

Θυμίζουμε πως σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο η εκκίνηση του Άλβαρες είναι εξαιρετική καθώς ο νεαρός Αργεντίνος έχει σημειώσει 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 8 συμμετοχές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Νίκησε αλλά δύο παίκτες της λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια

Ο Ζλάταν βγήκε βόλτα με την πανάκριβη Ferrari του και έβγαλε φωτογραφία μπροστά από τζαμαρία

Η εντυπωσιακή Χεορχίνα άφησε τις πισίνες για χάρη του υπερπολυτελέστατου τζετ του CR7

News 24/7

24MEDIA NETWORK