Βρίσκει την ταυτότητα της

Το πρώτο της τέρμα ύστερα από πολύ καιρό πέτυχε η Παναχαϊκή το οποίο μάλιστα έδωσε και τη νίκη απέναντι στην Προοδευτική. Τελευταίος που είχε σκοράρει ήταν ο Ένκβιστ απέναντι στην Κέρκυρα. Αυτή την φορά ήταν ο Παναγιώτης Γκίτσης ο οποίος με εκτέλεση πέναλτι έδωσε μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Βρίσκει την ταυτότητα της
Το πρώτο της τέρμα ύστερα από πολύ καιρό πέτυχε η Παναχαϊκή το οποίο μάλιστα έδωσε και τη νίκη απέναντι στην Προοδευτική. Τελευταίος που είχε σκοράρει ήταν ο Ένκβιστ απέναντι στην Κέρκυρα. Αυτή την φορά ήταν ο Παναγιώτης Γκίτσης ο οποίος με εκτέλεση πέναλτι έδωσε μια σημαντική νίκη στην ομάδα του. Ο παίκτης της ομάδας της Πάτρας με δηλώσεις του τόνισε την σιγουριά που είχε όταν πήρε την απόφαση να χτυπήσει το πέναλτι, ενώ δεν παρέλειψε να πει και για την ομάδα του η οποία σιγά σιγά βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα. " Αισθανόμουν πολύ καλά και γι' αυτό πήρα την μπάλα και εκτέλεσα το πέναλτι. Επιτέλους, έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε ποδοσφαιρική ταυτότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή μας ".

Ο Γιάννης Σισμανίδης ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι. Ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής παίρνει ευκαιρίες από τη στιγμή που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στον πάγκο και φροντίζει να τις αρπάζει από τα μαλλιά. " Εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ηταν θέμα των υπευθύνων αν θα παίζω. Τώρα προσπαθώ να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνει ο κ. Γιοβάνοβιτς" είπε για τον παροπλισμό του, ενώ για τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Προοδευτικής για το πέναλτι τόνισε: " Είναι καθαρό πέναλτι. Ομολογώ ότι το κέρδισα έξυπνα, αλλά είναι πέναλτι. Πέρασα την μπάλα από τον Ευθυμιάδη, αυτός άπλωσε τα πόδια του, με βρήκε και έπεσα".

Στο μεταξύ, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα των προσφυγών των Αΐλτον, Φερέιρα με τους διοικούντες την Παναχαϊκή να είναι αισιόδοξοι ότι θα αποσυρθούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK