Βρίστηκαν μεταξύ τους και οι Βραζιλιάνοι

Οι εθνικές υπερδυνάμεις του ποδοσφαίρου βρίσκονται σε... σύγχυση. Τη σκυτάλη από τους Αργεντινούς έχουν πάρει οι Βραζιλιάνοι οι οποίοι ανταλλάζουν "γαλλικά" μεταξύ τους και το παραδέχονται στις κάμερες. Διαβάστε τι συνέβη μεταξύ Νεϊμάρ - Σίλβα; Ποιος έβγαλε ποιον στη... σέντρα και η αιτία της "μάχης".

Βρίστηκαν μεταξύ τους και οι Βραζιλιάνοι

Επεισοδιακό Μουντιάλ συμβαίνει στη Ρωσία με τις περισσότερες, ειδικότερα τις κορυφαίες ομάδες να παρουσιάζουν ζητήματα συμπεριφοράς.

Η Αργεντινή πρώτη και καλύτερη, αφού εκτός από... μπερδέματα για την ώρα της προπόνησης, η παρέα του Μέσι τα έχει βάλει με τον προπονητή, Χόρχε Σαμπάολι, ενώ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που βρίζονται μεταξύ τους όπως ο Μασεράνο με τον Καμπαγιέρο.

Εσωτερικά προβλήματα φέρεται ν' αντιμετωπίζει και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Γερμανία, αφού κάποιοι εκ των παικτών πέταξαν... μπηχτές στον Τύπο ότι έχουν δημιουργηθεί θέματα που στο παρελθόν δεν υπήρχαν.

Νέο κρούσμα η Βραζιλία!

Ο Τιάγκο Σίλβα με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως ένιωσε προσβεβλημένος από τον συμπαίκτη του Νεϊμάρ.

Συγκεκριμένα, οι δύο ποδοσφαιριστές της Παρί είχα ένα μίνι επεισόδιο κατά τη διάρκεια του ματς με την Κόστα Ρίκα.

Όλα άρχισαν όταν ο Σίλβα έπαιξε fair play, επιστρέφοντας τη μπάλα στους αντιπάλους. Εκείνη τη στιγμή ο Νεϊμάρ που είχε... φάει ένα κάρο κλωτσιές θύμωσε με τον στόπερ και καλό του φίλο και τον έβρισε!

Για το σκηνικό ο Τιάγκο σχολίασε: " Τον έχω σαν μικρό μου αδερφό. Προσπαθώ να τον προσέχω. Με στενοχώρησε, γιατί όταν επέστρεψα μια μπάλα στην Κόστα Ρίκα, με έβρισε.

Είχε δίκιο ότι είχε δεχθεί πολύ δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά δεν θα μας έδινε τη νίκη η κάθε κατοχή της μπάλας. Με λύπησε πολύ με τη συμπεριφορά του και του το είπα λίγο αργότερα..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK