Βύντρα: "Άμα τρώγαμε εμείς πέντε να δω τι θα λέγατε!"

Αφοπλιστική ήταν η απάντηση του Λουκά Βύντρα, όταν στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ρωτήθηκε για τη συντριβή της Ισπανίας από την Ολλανδία με 5-1.

Βύντρα: "Άμα τρώγαμε εμείς πέντε να δω τι θα λέγατε!"

Αποστολή Βραζιλία Γιάννης Ντάλλας

"Άμα τρώγαμε εμείς πέντε να δω τι θα λέγατε!", σχολίασε σχετικά ο αμυντικός της Λεβάντε, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη βαριά ήττα της πρωταθλήτριας κόσμου από τους "οράνιε".

Αναφερόμενος στην ήττα από την Κολομβία, ο Λουκάς Βύντρα είπε: "Το πρώτο ματς δεν πήγε όπως το θέλαμε. Κοιτάμε το επόμενο και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλά".

Όσον αφορά το ματς με την Ιαπωνία τόνισε: "Δεν θέλω να σταθώ συγκεκριμένα σε κάποιον παίκτη της Ιαπωνίας. Όλη η ομάδα είναι καλή. Θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε όπως θα μας πει ο προπονητής μας".

Ερωτηθείς πώς θα αντιμετωπιστεί η ασιατική ομάδα, ο Λουκάς Βύντρα απάντησε: "Να φωνάξουμε τον προπονητή από δίπλα να σας πει!"

Για την Εθνική ομάδα σχολίασε: "Η Ελλάδα συνεχίζει να έχει καλή αμυντική λειτουργία. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας. Τα γκολ μπαίνουν από λάθη. Συνεχίζουμε. Στο Mουντιάλ είμαστε και φυσικά και έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν θα σας πω τον τρόπο που θα παίξουμε, δεν γίνεται αυτό. Το καταλαβαίνετε. Σκοπός είναι να κρατήσουμε τα θετικά και να αφήσουμε τα αρνητικά.

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Ξέρουμε ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να τρέξουμε και θα το κάνουμε".

O Παναγιώτης Γλύκος, από την πλευρά του, επεσήμανε: "Το πώς θα παίξουμε και τι θα αλλάξουμε με την Ιαπωνία είναι θέμα προπονητή. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, δεν είναι ίδια η τακτική. Η αυτοπεποίθηση έρχεται μέσα από νίκες. Πρέπει να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθηση μας και να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και όχι φοβισμένοι όπως στην αρχή με την Κολομβία. Αυτό πρέπει να κάνουμε με την Ιαπωνία. Να ξεχάσουμε τα τρία γκολ και να προσπαθήσουμε να φανούμε επιθετικά πιο επικίνδυνοι κάνοντας γκολ τις ευκαιρίες. Θα ήθελα να κρατήσω την καλή λειτουργία μετά το πρώτο γκολ. Το ματς με την Ιαπωνία είναι το πιο κρίσιμο από όλα. Αν δεν κερδίσουμε τότε δεν θα έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Με την Κολομβία υπήρχε διαφορά ώρας. Εμείς παίζαμε μεσημέρι και το άλλο ματς του ομίλου ήταν βράδυ. Η κάθε ομάδα έχει διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Οπότε προσαρμοζόμαστε στο στιλ παιχνιδιού μας".

Για την περιπέτεια με το μάτι του είπε: "Δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτό που περνάω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτή η ατυχία με το πρόβλημα στο μάτι μου δεν ήταν στο πρόγραμμα. Ήρθε κάπως παράξενα. Θέλω κάθε μέρα να είμαι κοντά στην ομάδα. Βλέπω τις προπονήσεις για να είμαι καλύτερα. Θα κάνω ό,τι πει ο γιατρός και ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα".

Επιπλέον, οι δύο διεθνείς ρωτήθηκαν για τη διαιτησία και το πώς περνούν το χρόνο τους, χωρίς ωστόσο να δώσουν απάντηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK