"Βυσσινί" ατυχία

Με την ατυχία τους τα έχουν στην Προοδευτική. Παίκτες και προπονητής δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν «τελειωμένο» από το πρώτο ημίχρονο.

"Βυσσινί" ατυχία

Με την ατυχία τους τα έχουν στην Προοδευτική. Παίκτες και προπονητής δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν «τελειωμένο» από το πρώτο ημίχρονο. Πάντως ο Σούλης Παπαδόπουλος που είναι ένας έμπειρος προπονητής στάθηκε και στην αποβολή του Κουτελιέρη, η οποία κόστισε στην ομάδα του.

«Μας στοίχισε πολύ η χαζή, με τον τρόπο που ήρθε, αποβολή του Κουτελιέρη. Ηταν απαράδεκτη η ενέργειά του και μας γύρισε το ματς μπούμερανγκ. Χάσαμε δύο βαθμούς που τους είχαμε δεδομένους, αλλά θα συνεχίσουμε δυνατά για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Ημασταν και κουρασμένοι καθώς παίξαμε τρία παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος χθες βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Πάτρας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Παναχαϊκής και Εργοτέλη.

Στο μεταξύ όλοι οι παίκτες της ομάδας είπαν το τελευταίο αντίο στον παίκτη της ομάδας Νέων της Προοδευτικής, Ηρακλή Τζαβάρα. Ο ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK