ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαλκιάς και Μπούσι παρέλαβαν τα βραβεία της 26ης αγωνιστικής

Κώστας Χαλκιάς και Αλμπαν Μπούσι παρέλαβαν την Παρασκευή τα βραβεία της 26ης αγωνιστικής που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ. Πέραν του αγωνιστικού κομματιού, οι δύο παίκτες αναφέρθηκαν και στα επεισόδια της Πέμπτης.

Χαλκιάς και Μπούσι παρέλαβαν τα βραβεία της 26ης αγωνιστικής
Κώστας Χαλκιάς και Αλμπαν Μπούσι παρέλαβαν την Παρασκευή τα βραβεία της 26ης αγωνιστικής που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ. Πέραν του αγωνιστικού κομματιού, οι δύο παίκτες αναφέρθηκαν και στα επεισόδια της Πέμπτης.

“Αυτό το βραβείο αποτελεί τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή. Νομίζω ότι επιβραβεύει τις προσπάθειες που κάνει. Θα είναι εγωιστικό εκ μέρους μου αν πω ότι αυτό το βραβείο μου ανήκει εξ ολοκλήρου. Σε οποιαδήποτε ομαδική προσπάθεια, το μεγαλύτερο μέρος ενός βραβείου ανήκει στο σύνολο, οπότε επιβραβεύει τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Έχω την εντύπωση ότι ο περισσότερος κόσμος είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα. Πάνω απ΄ όλα πρέπει να έχουμε υγεία, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια”, τόνισε ο Κώστας Χαλκιάς.

Για τον νεκρό οπαδό, είπε: “Είναι κρίμα να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Η βία δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό”.

“Η αλήθεια είναι ότι κυνηγούσα αυτό το βραβείο και θα μπορούσα να το κερδίσω νωρίτερα. Αναφέρομαι στο γκολ που σημείωσα με ψαλίδι, στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, αλλά και σε εκείνο που πέτυχα, επίσης με τον ΠΑΟΚ, στον εντός έδρας αγώνα μας. Είναι αλήθεια λοιπόν ότι κυνήγησα αυτό το βραβείο. Από εκεί και πέρα, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, οπότε μεγαλύτερη σημασία έχει το συμφέρον του συνόλου. Αυτό σημαίνει ότι έχει περισσότερη αξία να κερδίζει η ομάδα, από έναν τίτλο που θα κερδίζει κάποιος αθλητής”, δήλωσε από την πλευρά του ο Μπούσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK